,
Güncel 30.01.2019 10:18:17 0
YARALI ŞAHİNE SAHİP ÇIKTILAR

YARALI ŞAHİNE SAHİP ÇIKTILAR

Ayrıntılar>>>

Bir vatandaşın yolda bulduğu yaralı şahine İnegöl Belediyesi sahip çıktı. Araba çarptığı tahmin edilen yaralı kuşun tedavisi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Şehirde yaşayan her canlıya hizmet anlayışı ile çalışan İnegöl Belediyesi, arabanın çarpması sonucu yaralanan Şahine sahip çıktı.

Abdullah Çelik isimli vatandaş, İnegöl-Yenişehir karayolunda yolda seyir halindeyken yolun ortasında ters şekilde yatan bir kuş gördü. Hareket eden ancak uçamayan şahine araba çarptığını anlayan vatandaş, yaralı şahini yolun ortasından alarak İnegöl Belediyesi´nin 153 ihbar hattını aradı. İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi ile sağlanan irtibat sonucu Abdullah Çelik, yaralı şahini İnegöl Belediyesine getirdi. Çözüm Merkezi personeli, yaralı şahini teslim alarak Veteriner İşleri Müdürlüğü´ne konuyu bildirdi. Kısa sürede Çözüm Merkezine ulaşan ekipler, yaralı kuşu alarak tedavisini gerçekleştirmek üzere İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürdü. Alınan bilgiye göre, yaralı şahinin burada tedavisi yapıldıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor