,
Güncel 7.11.2018 13:36:09 0
YABANCI ZİYARETÇİ İKİ KAT ARTTI

YABANCI ZİYARETÇİ İKİ KAT ARTTI

İnegöl mobilyasının yurtdışı pazarlarda yer edinmesinde önemli rol oynayan 40. MODEF EXPO, yerli ziyaretçilerinin yanı sıra 90 ülkeden gelen yabancı ziyaretçilerini ağırladı.

 Bu yılki fuarı ziyaret eden yabancı ziyaretçilerin sayısı 2 bin 113 kişi olurken bu rakam geçen yılki yabancı ziyaretçilerin iki katına yaklaştı. Sektör için vitrin oluşturan fuarla ilgili yapılan anket sonuçları ise katılımcı firmaların memnuniyetini ortaya koydu.

Fuar organizatörü MODEF Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, yazılı bir açıklama yaparak 23/28 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuar sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fuarın ziyaretçi profili, sayısı ve iş bağlantıları açısından bakıldığında maksimum fayda sağladığını görmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getiren Başkan Yavuz Uğurdağ, toplam ziyaretçi sayısının 24 bin 647 kişi olduğunu söyledi ve şu değerlendirmeyi yaptı:

“Geçen yılki fuarımızı 84 ülkeden 4 bin 59´u biletli, 1.364´ü yabancı olmak üzere toplam 22 bin 147 kişi ziyaret etmişti. Bu yılki fuarımızda, 90 ülkeden 2.113 yabancı ziyaretçi, 3.993 biletli olmak üzere 24.647 ziyaretçi ağırladık. Görüldüğü gibi bizim için önemli olan yurtdışı ve profesyonel ziyaretçilerin sayısında neredeyse iki kata yaklaşan artış oldu. İnegöl mobilyasının dış pazardaki payını artırmayı hedefleyen fuarımızın son derece başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.”

/resimler/2018-11/7/1339335627425.jpg

ÇALIŞMALARIMIZ ETKİLİ OLDU

Yavuz Uğurdağ, basın toplantısında yurtdışı ziyaretçi profiliyle ilgili de değerlendirmelerde de bulundu. Fuara 5 kıtadaki, 90 ülkeden yabancı ziyaretçi geldiğini açıklayan Başkan Uğurdağ, Uğurdağ, “Bu da gösteriyor ki, fuarımız dünyada biliniyor ve takip ediliyor. Bu bizim için çok sevindirici bir tablodur” dedi. MODEF EXPO´nun ve İnegöl mobilyasının yurt dışında daha etkili tanıtımını yapmak için sürdürdükleri kararlı çalışmaların faydasını görmeye başladıklarına dikkat çeken Yavuz Uğurdağ, “Mobilyacılarımız ile birlikte dünyanın her yerini dolaşıyoruz. 5 kıtada çok sayıda ülkeye giderek ürünlerimizi tanıtıyor İnegöl mobilyasını anlatıyor fuarımıza İnegöl´e davet ediyoruz. Profesyonel alıcı firmalar ile ikili iş görüşmeleri yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın faydasını görmeye başladık. Aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KATILIMCI FİRMALAR FUARDAN MEMNUN

Yavuz Uğurdağ, fuar katılımcıları firmaların doldurduğu anket çalışmasıyla ilgili bilgilerde verdi. Fuarda stant açan 176 firmadan 151´inin katıldığı ankette, firmaların büyük çoğunluğunun yerli ve yabancı ziyaretçilerden memnun kaldıklarını dile getirdiklerini anlatan Başkan Uğurdağ, organizasyonla ilgili personel firma ilişkileri, güvenlik, lokanta, kafeterya ve temizlik hizmetlerinin de başarılı bulunduğunu kaydetti. Katılımcı firmaların medyada yer alan tanıtım reklamlarından memnun kaldıklarını dile getiren Uğurdağ, firmaların tamamına yakının yeni fuar alanının biran önce bitirilmesiyle ilgili talepte bulunduklarını da sözlerine ekledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

2

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

3

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

4

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

5

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

6

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

7

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu