,
Spor 11.08.2018 12:35:25 0
VELİLERLE BULUŞTULAR

VELİLERLE BULUŞTULAR

İnegölspor´umuzun Altyapısında oynayan lisanslı sporcularımızın sezon başı veli ve sporcu bilgilendirme toplantısı İnegöl Kent Müzesi´nde yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Toplantıda yaklaşık 200 lisanslı sporcumuzun bulunduğu altyapımızda eğitime ve gelişime çok değer verdiğimiz velilerimize ve sporcularımıza anlatıldı.

 

Gelişim için profesyonelliğe geçiş için yapılması gerekenlerin neler olduğuna değinilen toplantıda, sadece sahada yapılanlarla gelişimin olmayacağı, beslenmenin de bunda çok büyük öneme sahip olduğu Diyetisyen Fatih Kişioğlu´nun sunumuyla sporcularımıza anlatıldı.

 

Ayrıca İnegölspor´umuzun U-19 Sorumlusu Suat Güneş, çocuk koruma konusunda bilgi verdi ve açıklamalarda bulundu. Sadece yetenek ile bir yerlere gelinemeyeceğini aslanın karakter olduğunu vurguladı.

 

Gelişim için kurmuş kurulan kaleci departman sorumlumuz Celalettin Barut ise kaleciliğin öneminden, çalışma şeklimizden ve yaptıklarımızdan bahsetti. Gelecekteki hayalimizin, hedefimizin neler olduğunu anlattı.

 

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ise geldiğimiz noktayı ve kat etmemiz gereken mesafenin neler olduğunu söyledi. Antrenmandaki çalışma örneklerinden bahsetti.  Şahin, kurulan gelişim departmanlarına verdiğimiz önemi ve sonucunda alacağımız ürünün kalitesini tanımlayarak, veli, sporcu ve antrenör birlikteliği ile ulaşılması zor olan hedeflerin kolaya nasıl dönüştürüleceğini anlattı.

 

Şahin, sporcularımızın sabırla, istekle ve azimle her şeyi yapacak güçte olunduğunu, çalışmaları aksatmadan devam etmeleri hususunda telkinlerde bulundu.

 

Şahin son olarak, toplantıya katılan sporcularımıza, velilerimize, çocuklarımızın gelişimi adına toplantıya katılan Diyetisyen Fatih Kişioğlu´na, yöneticilerimize ve kulüp başkanımız Eşref Güç´e teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

 

Son olarak söz alan Kulüp Başkanımız Eşref Güç, şunları söyledi:

"Bu programı düzenleyen hocalarıma teşekkür ediyorum.Beslenmek, karakterle ve insanlıkla alakalı çok güzel dersler verdiler. Biz sezona başlarken şampiyonluk parolası ile başladık ama ben ondan önce şunu söylemek istiyorum. Biz transfer yaparken %50 karakter ve %50 iyi sporcu kavramını düşündük. Bu ikisi birleştiği zaman %100 başarı geliyor. Transfer yaparken öncelikle sporcunun kişiliğine bakıyoruz. İnegölspor´un yapısına uyup uymadığına bakıyoruz. Ondan sonra sporcuyu almaya çalışıyoruz. Sizler İnegöl´ün gerçeklerisiniz. Maçlarımıza geleceksiniz, çocuklarınızı takip edeceksiniz. Bizler kesinlikle sizler için gece gündüz çalışacağız. Bunu bilin. Şuanda İnegölspor´un eksikleri çok fazla. İnegölspor şuan ki sahalarda idman yapıyor ve o idmanlardan sporcu kardeşlerimiz yetişiyor. Kesinlikle hep beraber yeni arayışlara girmemiz gerekiyor. Altyapı tesisleri yapmamız gerekiyor. Tabi buna federasyonda imkanlar sağlıyor.  Bu çalışmaları bizlerde yapacağız. 3-4 sene zarfında İnegölspor´u iyi bir yere getirmek için mükemmel bir altyapısı olması için biz size söz veriyoruz çok iyi çalışacağız.Biz 2 senelik yönetime geldik ama öyle 2 sene düşünmüyoruz. Eğer biz devam edersek, aynı şekilde çalışacağız. Eğer devam etmezsek, devam eden arkadaşlara iyi bir şekil, durum bırakmamız gerekiyor."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor