,
Spor 22.12.2018 12:40:34 0
ÜÇ PUANA KİLİTLENDİ

ÜÇ PUANA KİLİTLENDİ

Ayrıntılar>>>

Bursa 1.Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden Karadeniz Güvenspor, Pazar günü deplasman da oynayacağı Gedelekgücüspor maçına üç puan için gidiyor.

Bursa 1.Aamtör Küme 1.Grupta aldığı başarılı sonuçlarla, İnegöl´ü en güzel şekilde temsil eden Karadeniz güvenspor, Pazar günü saat 15:00 Orhangazi Göl sahasında Gedelekspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo Mavili ekip, Gedelekspor maçı öncesi yönetim ve futbolcular 3 puana kitlendi.

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Abdul Ergün tüm maçlarını kazanarak bir üst lig Bursa süper Amatör Ligi´ne çıkmak istediklerini söyledi. Ergün “Tüm maçlarımıza final havasında hazırlanıyoruz. Şuan grupta en yakın rakibimizin 6 puan önündeyiz, iyi bir avantaj yakaladık. Önümüzdeki Gedelekspor maçını da kazanarak önemli bir virajı daha geçmek istiyoruz. İyi bir takımla oynayacağız ama her zaman söylediğimiz gibi bizim bu ligde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Saha da en iyi oyunumuzu oynayarak ve taraftarımızın da güçlü desteğini arkamıza alarak Orhangaziden üç puanla döneceğiz” dedi.

Abdul Ergün bu önemli maçta taraftarlarını takımın yanında görmek istediklerini maça gelmek isteyen Bordo mavi renklere gönül veren taraftarlar için Pazar günü saat:12:00 de kulüpten araç kaldıracaklarını söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

2

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

3

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

4

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

5

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

6

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

7

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı