,
Spor 3.08.2018 16:11:50 0
U-19 VE U-15 KURALARI ÇEKİLDİ

U-19 VE U-15 KURALARI ÇEKİLDİ

2018-2019 futbol sezonu U-19 ve U-15 kuraları çekildi. Kurayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kafkasspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Cinci " 2018-2019 sezonunun ilk kuraları U-19 ve U-15 liglerinde çekildi.

Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan, centilmence gecen bir lig olur. U-19 yas grubumuz gerçekten çok zorlu bir gruba düştü. Diğer gruplara baktığımız zaman bizim grubumuzda yer alan takımlar oldukça güçlü. Zorluk derecesi çok yüksek maçlar oynayacağız. Amacımız ligi en iyi şekilde bitirip, A takıma kaliteli oyuncu vermektir. A takim kadromuza baktığımızda 8 ile 10 oyuncumuz U-19 takımından takviye yapılacaktır. U-19 maçlarında gençlerimizin göstereceği performanslar A takıma çıkıp çıkmayacaklarını belirleyecektir. Sporcularımızın A takıma çıkmaları onlar için yeterli olmaması gerekiyor. Burada süre almaları ve takıma faydalı olmaları gerekiyor" diye konutsu.

U-15´de HEDEF YINE TURKIYE SAMPIYONASI

U-15 grubu kura çekimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Cinci " Gecen yıl bu grubumuz Türkiye Şampiyonasına gitti. Bu kadromuzdan diğer kulüplere transfer olan oyuncularımız oldu. Ama bizim hedefimiz yine bu grupla Türkiye şampiyonasına gitmek ve Kafkasspor ismini en iyi şekilde temsil etmektir" diye konuştu.

U-15 ELİT LİG: Bağlarbaşıspor, Kafkasspor, Arabayatağıspor, Gazipaşaspor, Bursa Ufukspor, Yeni Karamanspor, Orhangazi Futbol Kulübü, Altınsabanspor, Ertuğrulgazi Meskenspor, Fethiye Idman Yurdu

U-19 1. KUME : Gençlergücüspor, Kafkasspor, Hurriyet, Bağlarbaşispor, Namıkkemal, Arabayatağıspor, Şükraniyespor, Emekspor


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada