,
Spor 25.10.2021 16:06:00 0
U-10 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

U-10 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

.

Kulübümüz ve İnegöl Belediyesi tarafından kurucu başkanımız Hasan Bilge adına düzenlenen U-10 futbol turnuvası sona erdi.  

Orhaniye semt sahasındaki turnuvanın sonunda Alanyaspor, Altınordu Futbol Kulübü, Balıkesirspor, Kütahyaspor, Arabayatağıspor, Bursa Kültürspor ve Kafkaspor oyuncularına katılım belgeleri, madalyaları ve şampiyonluk kupaları verildi.

Kupa töreni öncesi konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İnegöl Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sahayı bizlere tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a da teşekkür ediyorum. Turnuvamıza katılan tüm takımlara davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Bugünün kaybedeni yok. Tüm takımlarımız şampiyon”

Kulübümüzün Kurucu Başkanı Hasan Bilge ise “Böyle anlamlı bir turnuvaya benim adımı layık gördükleri için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kulüplerimizin ve Türk futbolunun güçlenebilmesinin altyapılara verecekleri önemle olacağını uzun yıllardır öne sürüyordum. U10 takımlarının mücadele ettiği turnuvaya özellikle ülkemizin altyapıda marka olmuş kulüplerini de davet ettik. Bizleri kırmayarak bugün burada olan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız altyapının önemine vurgu yapmak ve aynı zamanda lig usulü karşılaşmaları olmayan alt yaş gruplarına müsabaka heyecanını yaşatmaktı.”ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Şehrimizin değeri İnegölspor’umuz işbirliğinde bu yıl ilk kez futbol şöleni havasında bir turnuva düzenledik. U-10 takımlarının mücadele ettiği turnuvaya özellikle ülkemizin altyapıda marka olmuş kulüplerini de davet ettik. Bizleri kırmayarak bugün burada olan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız altyapının önemine vurgu yapmak ve aynı zamanda lig usulü karşılaşmaları olmayan alt yaş gruplarına müsabaka heyecanını yaşatmaktı. Küçük yaştaki sporcularımızla bunu bir şenlik havasında yapmak istedik. Turnuvanın ilk yılında da bu anlamlı organizasyona değer katacak bir isim olsun istedik. Bu nedenle İnegölspor’umuzun Kurucu Başkanı Hasan Bilge’nin adıyla ilk turnuvayı gerçekleştiriyoruz. Her yıl farklı bir ismi onure ederek, gelecek yıllarda şehrimize değer katmış farklı isimler adına turnuvamızı düzenleyeceğiz. Çok renkli ve kaliteli bir organizasyon ortaya çıktı. Bugün burada toplamda 153 sporcumuz müsabakalarda mücadele ediyor. Burada amacımız sporcularımıza müsabaka ruhunu yaşatırken, aynı zamanda onların gelişimine katkı sunmak. Bu nedenle turnuva sonucunda bir şampiyon olmayacak, 8 takımın tamamı bizim gönüllerimizin şampiyonu. Çocuklarımızın hepsi şampiyon sayılacak” şeklinde konuştu


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu