,
20.06.2018 16:58:17 0
TÜRKİYE´NİN UMUDU İYİ PARTİ

TÜRKİYE´NİN UMUDU İYİ PARTİ

İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, İYİ Parti´nin sadece Bursa´da değil, Türkiye´deki bütün dengeleri alt üst edecek durumda olduğunu belirterek, “İYİ Parti şuanda Türkiye´nin umudu konumunda” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Karaman, yönetim kurulu ve parti üyeleriyle birlikte Pazartesi pazarında vatandaşlara lokma ikramında bulunan İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Hasan Toktaş, “İnegöl´de Pazartesi pazarında hemşerilerimizle, esnaflarımızla buluşuyoruz. Seçim çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Son düzlüğe girdik. Her geçen gün İYİ Parti´ye vatandaşlarımızdan teveccüh artarak devam ediyor. Bursa´da yaptığımız mitingde de gördük. Mevcut iktidar partisinin, mevcut Cumhurbaşkanının yaptığı mitingin üç katı büyüklüğünde bir kalabalıkla, Bursa Gökdere meydanında muhteşem bir miting yaptık. Bursa´da 500 civarında asmış olduğumuz mitinge davet pankartlarımızın neredeyse tamamı haksız, hukuksuz ve adaletsiz bir şekilde yerlerinden sökülmüş olmasına rağmen, vatandaşımız İYİ Parti´ye ve Meral Akşener´e çok büyük bir ilgi ve alaka gösterdi. Buradan da biz şunu anlıyoruz; İYİ Parti´ye gerçekten destek olacak vatandaşımız büyük bir dip dalgasıyla bunu seçimlerde ortaya koyacaktır. Rabbim nasip ederse ben Hasan Toktaş olarak, İnegöl´ümüze hizmet etme imkânını değerli hemşerilerimiz bizlere verirse, her zaman çok kolaylıkla ulaşabilecekleri bir kardeşleri olarak, İnegöl´ün problemlerini, sorunlarını bilen bir kardeşleri olarak, elimden geleni yapacağımı bilmelerini arzu ediyorum” dedi.

 

 

BÜTÜN DENGELERİ ALT ÜST EDECEĞİZ

İYİ Parti´nin Türkiye´nin umudu konumunda olduğunu belirten Toktaş, “İYİ Parti sadece Bursa´da değil, Türkiye´deki bütün dengeleri alt üst edecek durumdadır. İYİ Parti şuanda gerçekten Türkiye´nin umudu konumunda... Meral Akşener Türk siyasetine girdiği, Genel Başkan olarak girdiği günden bugüne vatandaşımızın her kesiminden ciddi anlamda destek alıyor. Ben özellikle de ifade ediyorum; Meral hanım herkesten ve her kesimden oy alma potansiyeli en yüksek olan bir numaralı adaydır. Bu bakımdan da ben çok başarılı olacağımızı ve Bursa´da, Türkiye´de çok farklı sonuçlar çıkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE´DE ADALETİ VE NORMALLEŞMEYİ SAVUNUYORUZ

24 Haziran seçimlerinin anket firmalarının en çok yanıldığı bir seçim olacağını ifade eden Hasan Toktaş, “Çünkü anket firmaları da çok büyük baskı altındalar. Bunu gözlemleyebiliyoruz. Bir anket firması 20 gün önce İyi Parti ile ilgili bir sonuç açıklıyor. 20 gün geçiyor, İyi Partiyi 10 puan düşürüyor. Bu arada bakıyoruz ki, anket firmasının sahibi gözaltına alınmış. Yani bunlar Türkiye´de fiilen olan, yaşadığımız konular. Bizimde tam olarak itirazımız bu. Yani Türkiye´de hukuka, adalete ne kadar ihtiyaç olduğunu da buradan görmemiz mümkün. Anketlere kararını belirtmeyen çok ciddi bir kesim var. Bunu anketçilerde itiraf etmek zorunda kalıyorlar. Yüzde 15-20 civarında anketçilere cevap bildirmeyen insanlar var. Bu insanlar aslında AK Parti veya CHP diyecek olsa bu kararlarını çok net olarak ifade edebilirler. Ama İyi Parti dediğinde mevcut iktidar tarafından FETÖ´cülükle veya farklı şeylerle haksız yere suçlanıp, baskı altına alınıyorlar. Bundan dolayı da insanlarımız kararını belirtmiyor ama sandıkta özellikle kadınlarımız, gençlerimiz Meral Akşener´e ciddi anlamda sahip çıkacaklar. Çünkü biz Türkiye´de adaleti ve normalleşmeyi savunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

2

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

3

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

4

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

5

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

6

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

7

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi