,
Spor 24.10.2018 11:02:42 0
“TÜM OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM”

“TÜM OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM”

Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İnegöl Gençlergücüspor Cumartesi günü sanayi sahasında, grubun güçlü ve deneyimli takımlarından Burgaz Spor ile oynadığı maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Gençlergücüspor Teknik Sorumlu Erol Arslan, Burgazspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulundu:

İLK YARI NET POZSİYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Rakibimiz gruptaki diğer takımlar gibi tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip, artı ve eksilerini iyi bildiğimiz için maçın ilk bölümünde topun onlarda daha fazla kalmasına müsaade ettik. Ancak top bize geçtiğinde düşündüğümüz işleri sahaya yansıtamadık. Çabuk düşünememe, pas oyunu ve final paslarında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Buna rağmen maçın ilk yarısında rakibimize hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Bizde pozisyona girmekte zorlan sakta girdiğimiz 2-3 pozisyondan biri maçın belki de en net pozisyonunu değerlendiremedik.

GALİBİYETİ KAÇIRDIK

İkinci yarı rakibimizin tempomuz karşısında zorlanacağını biliyorduk ancak kendi yapmış olduğumuz bireysel hatalardan dolayı bir anda 2-0 geriye düştük. 60. dakikadan sonra risk alarak yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile oyunu kendi lehimize çevirdik ve baskılı oyunumuzun karşılığını son 10 dakika içerisinde Özkan ile attığımız 2 gol ile aldık. Son dakikalarda yine maçı kazanacak pozisyonları değerlendiremedik ama gereksiz telaşımızdan dolayı kalemizde 3. Golü de görebilirdik.

/resimler/2018-10/24/1120394045485.jpg

GENÇ BİR EKİBİZ

Genç bir ekibimiz var rakiplerimizin hepsi tecrübeli oyunculardan kurulu takımlar. Şu an için tek handikapımız bu, ben eksiklerimiz takıma döndüğünde ilerleyen haftalar da çok daha iyi bir takım izleteceğimize inanıyor tüm oyuncularımıza güveniyorum. Maçlarımızı takip eden basınımıza, amatör Spora vermiş olduğunuz güzel hizmetler için teşekkür ediyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu