,
Güncel 22.12.2018 11:46:04 0
TOPYEKUN HAREKETE GEÇMELİYİZ

TOPYEKUN HAREKETE GEÇMELİYİZ

Ayrıntılar>>>

Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Fikret Kılıç, beraberindeki öğretmen ve öğrencilerle birlikte bugün 10.00´da Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, okulun yerli malı ve tutumlulukla ilgili çalışmaları ile sıfır atık projeleri hakkında iblgi paylaşımında bulunuldu.

Ziyarette konuşan Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Fikret Kılıç, “Başkanımızı ziyaret etmemizin sebebi hem yaptıkları çalışmalardan dolayı hem de okulumuza verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek. Aynı zamanda 4-E sınıfımızın yaptığı bir takım çalışmalar var. Tutumluluk ve yerli malı haftası ile tutumluluğun değeriyle ilgili yapılan çalışmalar var. Cumhurbaşkanımızın eşinin başlatmış olduğu sıfır atıkla ilgili de çalışmalarımız var. Geri dönüşüme kazandırdığımız bir sürü çalışma var. Onları Başkanımıza takdim edip benzer çalışmaları yaptığımızı göstermek ve katkı sunmak istedik” dedi.

TOPYEKUN HAREKETE GEÇMELİYİZ
Belediye Başkanı Alper Taban ise “Mehmet Akif Ersoy okulumuzun değerli öğretmen ve yöneticilerine, öğrencilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Müdürümüz ifade etti, tutumluluk üzerine atıklarımızın minimum seviyeye indirilmesi ve bu atıkların değerlendirilmesiyle ilgili yapılan çalışmaları anlattılar. Bizler de her bir konu başlığını ayrı ayrı önemsiyoruz. Öğrencilerimiz inanıyorum ki okullarında bu değerlerin eğitimlerini alıyorlar. Ben geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum öğrencilerimizle, gençlerimizle… Ancak tabi sahada yaşamış olduğumuz eksikliklerin giderilmesi için topyekun bir harekete ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Öğrencisinden öğretmenine, kadınından erkeğine hep beraber aynı duyarlılıkta ve aynı bilinçte ortak paydamız İnegöl´ün etrafında toplanarak bu sorunları bertaraf edebileceğimizi düşünüyorum. Onun için okulumuza da bizler verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bizim de gayemiz evlatlarımıza gelecekte örnek gösterilen bir şehir bırakabilmek. Bunun için el birliği ile gayretle çalışacağız” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu