,
Güncel 17.12.2018 13:24:09 0
TEMİZ BİR İNEGÖL İÇİN BEN DE VARIM

TEMİZ BİR İNEGÖL İÇİN BEN DE VARIM

İnegöl Belediyesi, temizlik konusunda farkındalık oluşturacak yeni bir etkinliği hayata geçirdi. Belediye binası önünde “Temiz bir İnegöl için ben de varım” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara ikramlar yapıldı ve hazırlanan stant önünde f

Temiz şehir İnegöl hedefiyle uzun süredir devam eden temizlikle ilgili farkındalık çalışmaları kapsamında, bugün yeni bir etkinliğe imza atıldı. İnegöl Belediyesi, belediye binası önünde bulunan parkta “Temiz bir İnegöl için ben de varım” sloganıyla etkinlik alanı oluşturdu. İnegöl Belediyesi temizlik maskotu Pırıl´ın da katıldığı etkinlikte, vatandaşlara çay ve tatlı ikramları yapıldı. Ayrıca alanda oluşturulan görsel önünde vatandaşlar fotoğraf çektirerek projeye destek oldu.

BU MÜCADELEMİZDEN PES ETMEYECEĞİZ
Belediye Başkanı Alper Taban, 11.30´da etkinlik alanını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Taban, ikramlara katılıp ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Taban, yeni bir haftaya başladıklarını kaydederek; “Yeni bir haftaya başladık. Göreve geldiğimiz günden beri üzerinde hassasiyetle çalıştığımız temizlik hususunu bir adım daha ileriye taşıyabilmek, vatandaşlarımızı daha duyarlı hale getirmek adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadelemizden hiçbir zaman pes etmeyeceğimizi de bir kez daha ifade ediyorum. Bu bir mücadeledir ve mücadelenin içindeki yöntemleri zaman zaman farklılaştırarak yeni yeni yöntemlerle vatandaşlarımızı temizlik hususunda farkında vardırmak istiyoruz” dedi.

/resimler/2018-12/17/1326197060164.jpg

BU ŞEHİR HER YÖNÜYLE PARMAKLA GÖSTERİLSİN İSTİYORUZ
“Asıl olan temizlemek değil kirletmemektir” sözünü hatırlatarak konuşmasını sürdüren Taban; “Bu minvalde yaptığımız çalışmalar doğrultusunda bugün de vatandaşlarımıza ‘Temizlik için ben de varım´ dedirtmek istiyoruz. Arkadaşlarımız bunlarla ilgili bir dizi çalışmalar hazırladılar. Burada temizlikle ilgili bazı broşürleri vatandaşlarımıza okutmak istiyoruz, yine onlara mikrofon uzatarak temizlikle ilgili görüşlerini almak istiyoruz. Yapmaya çalıştığımız ana tema, temiz toplum ve temiz çevre. Temiz toplum olursa temiz çevreyi de hayata geçirmiş olacağız. Her zaman söylediğimiz, toplumumuzdaki vatandaşlarımız gerçekten pırıl pırıl insanlardan müteşekkil. Sadece farkında olmayarak kirleten insanlar olduğumuzu görüyorum. Biz bu vatandaşlarımızın kulağına eğer fısıldayabilirsek; kirlettiğimizin farkında mıyız? Lütfen kirletmeyelim ve şehrimizi de ülkemizi de en temiz şehir haline dönüştürelim istiyoruz. Temiz şehir unvanını alabilmek için de bunun mücadelesini veriyoruz. Bu şehir her yönüyle parmakla gösterilsin istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

MÜSLÜMAN KİRLETMEZ
Bundan sonraki süreçte temiz çevreye katkı yapan esnaflara ziyaretler yapılarak kendilerine belgeler, yeşil etiketler vermek istediklerini de dile getiren Taban, şöyle devam etti: “Müslüman olan zaten kirletmez. Müslüman her zaman temiz, örnek olmak zorundadır. Biz de bu konuda tüm coğrafyaya örnek teşkil eden bir şehir olmak istiyoruz. Evlerimizi kirletmediğimiz gibi sokaklarımızı da ikinci evimiz gibi düşünerek kirletmemek zorundayız. Tüm vatandaşlarımızdan desteklerini rica ediyorum. Sesimizi duyan tüm vatandaşlarımızın da canı gönülden destek vereceklerini düşünüyorum. Bunu bir çığ misali şehrimizde yayarak, teşkilatımızla, çalışma arkadaşlarımızla, tüm hemşerilerimizle inşallah tertemiz bir İnegöl´ü hayata geçirmek istiyoruz.”

“Temizlik hususunu farklı başlıklar altında değerlendiriyoruz. Hava kirliliğini, evsel atıklarımızı, basit çöp diye tabir edilen çöpleri ve yine endüstriyel atık dediğimiz konuları ayrı başlıklar altında çalışıyoruz. Gelecekte bunların her birinde inşallah başarılı olacağız. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor