,
Spor 17.10.2018 15:15:25 0
TAŞKESEN “İLK MAÇLAR STRESLİ OLUR”

TAŞKESEN “İLK MAÇLAR STRESLİ OLUR”

Bursa süper amatör küme B grubunun iki iddialı takımın karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi oldu. Maçın genelinde üstün oynayan İnegöl Doğugücüspor, sabırlı oyunun meyvesini 75.dakikada Samed´in golüyle aldı.

Orhanelispor karşısında sergilediği güzel futbolu, gol ile taçlandırması taraftarın maç sonu sevgi gösterileriyle noktalandı.

Maç sonrasında Doğugücüspor teknik direktörü Sait Taşkesen yaptığı açıklamada “Sezonun ilk maçı olması nedeniyle sporcularda heyecan olmasını normal karşılıyorum. Bugün bu heyecana kazanma isteğinin fazlalığı eklenince, sporcularımızda strese neden oldu. Bundan olsa gerek oyunun başında rakibe oynama şansı verdik. Bunun dışında oyunun belli bölümlerinde takım halinde ve bireysel olmak üzere inişler çıkışlar yaşadık. Genel olarak oyunun hâkimi bizdik ve pozisyon üreten taraftık. Bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık. Rakibin hatasından bulduğumuz golle maçı kazanmasını bildik. Mücadele gücümüzden ve kazanma arzularından dolayı sporcularımı kutluyorum. Herkesin herkesi yenebileceği bir gruptayız. Bu yüzden eksiklerimizi kazanırken de görüp oyunumuzu geliştirerek yarışmanın içinde kalmak istiyoruz. Ayrıca taraftarımızın centilmence tezahüratlarından dolayı onları da kutlarım. Orhanelisporada bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

/resimler/2018-10/17/1517259532422.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu