,
Güncel 11.10.2018 16:09:19 0
TARIM DA DEĞİŞİYOR VE DÖNÜŞÜYOR

TARIM DA DEĞİŞİYOR VE DÖNÜŞÜYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, 9 Ekim tarihinde kapılarını açan Bursa Tarım Fuarında stant açarak şehrimizi temsil eden İnegöllü firmaları ziyaret ederek fuarın hayırlı olması dileklerini iletti.

Bursa 16´ıncı Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2018) ile Bursa 11´inci Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 20 ülkeden 365 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 9 Ekim tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Traktörden tohuma, hayvancılık ekipmanlarından sulama sistemlerine, tarımsal mekanizasyondan zirai ilaçlama yöntemlerine kadar geniş ürün grubunun yer aldığı fuarda, İnegöl´den de 10 firma yer alıyor.

İNEGÖL TARIMI FUARDA MASAYA YATIRILDI
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuarın ikinci gününde Perşembe günü beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileriyle birlikte Bursa Tarım Fuarını ziyaret etti. İnegöllü firmaların stantlarını gezen Başkan Taban, fuarın hayırlı olması dileklerini iletti. Stantlardaki ürünleri inceleyip tarıma ilişkin bilgiler alan Taban, tarım sektörü temsilcileriyle İnegöl tarımına ilişkin de istişarelerde bulundu.

TARIM DA DEĞİŞİYOR VE DÖNÜŞÜYOR
Tüm İnegöllü firma stantlarını gezen Başkan Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Bursa Tarım Fuarını ziyarete geldik. Tarım fuarında öncelikli olarak İnegöl´den bu fuara katılmış olan arkadaşlarımızı, firmaları ziyaret ederek onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnegöl tarımı adına da gelişmeleri yakından takip ederek istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. 2 Eylül tarihinde İnegöl´de biz de bir tarım fuarı gerçekleştirdik. Tabi hiçbir şey yerinde durmuyor. Değişiyor ve dönüşüyor. Teknolojik tarım gibi, topraksız tarım gibi kavramlar her geçen gün giderek artıyor. Dolayısıyla bizler de şehrimizin tarım potansiyelini daha güzel nasıl kullanabiliriz noktasında çalışıyoruz. İnegöl bildiğiniz gibi bir mobilya şehri, sanayi şehri, turizm şehri ama beraberinde bir tarım şehri. Tarım değerlerimizi nasıl arttırabiliriz, bunlar içerisinde ne tür markalar çıkarabiliriz ve bunları ülke sathına uluslararası arenada nasıl pazarlarız gayreti içerisindeyiz. Bugün de ifade ettiğimiz gibi Bursa tarım fuarına katılan hemşerilerimizi ziyaret ederek, onlardan görüş ve fikirlerini de alarak inşallah tarımla ilgili şehrimizde daha neler yapabilirizi sorguladık. Öncelikle ben katılımcı arkadaşlarımıza fuarın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Yine Bursa´mıza, burada bulunan tarım sektöründeki herkese fuarın hayırlı olmasını diliyorum.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor

2

Saadet Partisi Adayı Hasan Eroğlu çalışmalarına hız verdi

3

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

4

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

5

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

6

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

7

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu