,
Spor 8.01.2019 14:48:19 0
TAKIMA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

TAKIMA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

AYRINTILAR>>>

Karadeniz Güvenspor Yönetim Kurulu üyesi ve Mali İşler sorumlusu Bekir Ergün kulübe destek olanlara teşekkür etti. Bekir Ergün bu sene Süper Amatör kümeye yükseleceklerine inandıklarını söyledi. Ergün yaptığı açıklamada:

 

Sportif faaliyetlere yapılan tüm yatırımların ve desteklerin; bireylerin beşeri, sosyal ve kültürel sermayelerinin artırımı noktasında büyük önem taşıdığı kanaatindeyiz. İnanıyoruz ki gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan kurtulduğu, fiziki ve ruhsal açıdan donanımlı hale geldiği, toplumsal hoşgörünün ve kenetlenmenin arttığı bir toplum yaratma noktasında sporun ve sporcunun önemi oldukça fazladır. Bu misyonla hareket ederek sorumluluklarımızın bilincinde, içinde bulunduğumuz toplumun gereksinimlerine hassasiyetle yaklaşabilmek amacıyla çalışmaya devam etmekteyiz. Biliyoruz ki bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteğinizi görmek motivasyon kaynağımızı oluşturacaktır. Kulübümüzün bu sezon ligde gösterdiği başarılarında büyük katkısı olan Yönetim kurulu üyelerimize, İşadamlarımıza, sporcularımız ve antrenörlerimiz başta olmak üzere ilçe yöneticilerimize, basın mensuplarına teşekkürü bir borç bilmekteyiz.

 

Karadeniz Güvenspor Süper Amatör Küme yolunda yönetimi, teknik direktörü, oyuncuları, taraftarı ve şehrin bütünlüğü ile emin adımlara bu hedefe kitlendik, bunun için de iyi bir kadro oluşturduk. Yönetim kurulu olarak altyapımıza desteğimizi arttırarak, altyapı yaş gruplarında lige katıldık. Önümüzdeki yıllarda altyapıya yaptığımız yatırımın ve desteğin meyvelerini alacağımıza inanıyorum.

 

Büyük Karadeniz Güven Spor Camiası olarak şehrimizin, camiamızın ve çocuklarımızın bize yüklemiş olduğu sorumluluğun bilinciyle ve 40. yılımızda şampiyonluk parolasıyla hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi