,
Spor 9.02.2018 16:18:41 0

TABAN´DAN EKİBİMİZE MORAL ZİYARETİ

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor´umuzun Kulüp Başkanı Alper Taban, Voleybol 2. Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor´umuza moral ziyaretinde bulunarak tatlı ikramında bulundu.

 

 /resimler/2018-2/9/1621070989882.jpg

 İnegöl Kapalı Spor Salonu´nda Antrenörümüz Serkan Sezer nezaretinde, Cumartesi günü saat 13.00´da sahamızda ağırlayacağımız grup lideri Maliye İhtisas maçı hazırlıklarını sürdüren ekibimizi, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret eden Başkan Taban, sporcularımıza başarılar diledi.

 

 Taban, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Önemli bir maça çıkacaksınız. Her maç önemli. Önemsiz maç yok ama inşallah bu maçı da alırsak, daha sağlam ve emin adımlarla sonunu getireceğimizi düşünüyoruz. Azami gayretinizi ortaya koyacağınızdan şüphemiz yok. Bugün destek olmak adına yönetici arkadaşlarımızla buradayım. lig başladığından beri sürekli çizginizi bozmadan sürekli güzel başarılar alıyorsunuz. İnşallah Cumartesi günü oynayacağınız maçı alıp grup şampiyonluğunu ilan edersiniz. Sizlere güveniyoruz. Sizde kendinize güvenin. Bu güç ve enerji sizlerde var. Yönetici arkadaşlarımız çok gayretliler. Onu söyleyeyim. Hakikatten her fırsatta konuları getiriyorlar. Şöyle yapmalıyız, böyle yapmalıyız diyorlar. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah maçta bende burada olmaya gayret edeceğim. Sizlerle bu mutluluğu yaşamak istiyorum."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den