,
Spor 10.09.2019 12:47:00 0
SÜPER

SÜPER'DE KURALAR ÇEKİLDİ

Ayrıntılar>>>

 

2019-2020 futbol sezonu Bursa Süper Amatör Küme'de kuralar çekildi. Merinos Parkı'ndaki Gölpark'ta gerçekleşen kura çekimine yoğun bir katılım oldu. Organizasyona Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç'ın yanı sıra BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi İl Hakem Kurulu Üyesi Hasan gerilmez. Başkanı Ercan Ütücü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, TÜFAD Başkanı Sait Ulvi Özdemir, Baskf eski Başkanlarından ve TASKK yönetim kurulu üyesi Cemal Vardar ile Süper Amatör Küme'de mücadele edecek takımlarında Başkanları, sporcuları ve temsilcileri katıldı.

 

Süper Amatör Küme Kura Çekimi'nde konuşan Baskf Başkanı Osman Kılıç, "Öncelikle yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah sakatlığın az olduğu ve fair-play ruhu içinde geçen bir sezon yaşarız. Bu yıl 3 grupta takımlarımız mücadele edecek. İnşallah en başarıları önce play-off ardından da Bölgesel Amatör Lig'e yükselerek Bursa'mızı en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

 

Bu sezon Süper Amatör Küme'de 3 grupta toplam 36 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar play-off'a yükselerek buradan Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi verecek. Gruplarında son 3 sırada bulunan takımlar ise 1. Amatör Küme'ye düşecek.

Gençlergücüspor ile Akhisarspor A Grubunda yer aldı. Gençlergücüspor ilk hafta maçında deplasmanda, Görüklespor ile karşılaşırken, Akhisarspor deplasmanda Nilüfer Erdemlispor ile karşılaşacak.

 

A Grubunda Gençlergücüspor, Akhisar Demirspor, Kestel Bld Spor, Burgazpor, Görükle İpekspor, Vefaspor, Keles Gençlikspor, Bağlarbaşıspor, N.Erdemlispor, Bursa 19 Mayıs Gençlik, Fethiye İdman Yurdu, Yenişehir Çeltikçi Spor yer alacak.

 

Kurtuluşspor ile Doğugücüspor B Grubunda yer aldı. İlk hafta maçında Kurtuluşspor kendi sahasında Yavuzselimspor ile karşılaşırken, Doğugücüspor deplasmanda Hürriyetspor’a konuk olacak.

 

B Grubunda Doğugücüspor, Kurtuluşspor, İsmetiyespor, Orhaneli, Odunlukspor, Yavuzselim, İznikspor, Hamitler, Gürsu Belediye, Hürriyet, Çağlayan, Mk Paşa yer alacak.

 

Kafkasspor ile Karadeniz Güvenspor C Grubunda yer aldı. İlk hafta maçında Kafkasspor deplasmanda Orhangazi Gençlerbirliği spor ile karşılaşırken, Karadeniz güvenspor da Duaçınarıspor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

C.Grubunda Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor, Orh.Sölöz Gençlerbirliği, Emek Spor, Orh Gençlerbirliği, Duaçınarı Spor, Milletspor, Elmasbahçespor, Şükraniyespor, Kemerçeşme Kanaryaspor, Gemlikspor, Hacıvatspor yer aldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada