,
Güncel 31.08.2018 14:37:25 0
STAJYERLİK KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ

STAJYERLİK KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ

İnegöl Belediyesi´nde staj yapan üniversite öğrencileri ile buluşan Belediye Başkanı Alper Taban, gençlere şehrin yönetimine ortak olmaları çağrısında bulundu. Taban, ayrıca staj konusunun önemine de vurgu yaparak herkesin bu süreçte kendine bir şeyler ka

Belediye Başkanı Alper Taban, yaz döneminde İnegöl Belediyesi´nde staj yapan üniversite öğrencileri buluştu. Çarşamba günü By Salih Pastanesinde düzenlenen buluşmaya, 20 civarında stajyer öğrenci katıldı.

STAJYERLİK KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ
Sohbet ortamında gerçekleşen buluşma, tüm öğrencilerin tek tek kendilerini tanıtmalarıyla başladı. Tanışmanın ardından Başkan Alper Taban stajyer öğrencilere tavsiye ve önerilerde bulundu. Konuşmasında sık sık şehrin ortak akılla yönetilmesinden bahseden Taban, öğrencilere de bu konuda çağrıda bulundu. Başkan Taban, burada yaptığı konuşmada; “Bugün Belediyemiz bünyesinde stajlarını yapan siz değerli gençlerimizle bir araya gelmek istedik. Hem sizlere şehrimiz hakkında, Belediyemiz hakkında fikirlerinizi sormak hem de bugüne kadar yaptığınız işlerden ve bizlere sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür etmek istedik. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. İnşallah bizde kurum olarak stajyerlik süresince sizlere katkı sağlamışızdır. Stajyerlik konusunun ülkemizde genel manada tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Bu işin kağıt üzerinde yapılması lazım gibi bakılıyor. Ben bu konuyu önemsiyorum. Belediye Başkan Yardımcılığım sürecinde tespit ettiğimiz bazı hususlar vardı. Alinur Başkanımla da paylaşmıştım o dönemde bu konuyu. Kişileri doğru alanda, doğru yerde konumlandırmak gerekiyor. Staj yaparken onun da oradan bir şeyler alması, istifade etmesi ve oradan çıktığında bu işin bir faydaya dönmesi, maksadın hasıl olması gerekiyor. Bunun için de o gün bir planlama yapmıştık” ifadelerinde bulundu.

ŞEHRİN YÖNETİMİNE ORTAK OLUN
Dışarıdan gelen fikir ve önerilere önem verdiklerini de dile getiren Taban, “Bu şehirde yaşayan herkesten şunu istiyoruz; bir Belediye Başkanı her konuda uzman olamaz. Aynı şey sizler için de geçerli. Her birinizin belli bir bilgi birikimi, tecrübesi, yaşadıkları var. Bunlar üzerinden fikirler, öneriler verilebilir. Şuan o kadar yoğun bir tempo var ki; kafayı kaldırıp bir şeyler üzerinde sağlıklı bir şekilde çalışamıyorsunuz. O an işinizi kolaylaştıracak bir fikir, öneri, bu şehre değer katacak bir fikir, öneri, eleştiri de olabilir. Yapıcı eleştiriler her zaman makuldür. Bu vesileyle sizlerin de sesinizi duyalım, sizlerle de bir hasbihal edelim istedik” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu