,
Güncel 20.05.2022 09:37:00 0
Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonları İnegöl’den

Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonları İnegöl’den

.

Aydın’da yapılan 2021-2022 sezonu Okullar Arası Minikler Küçükler Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasında şampiyonlar İnegöl’den çıktı.

Okullar Arası Minikler Küçükler Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası 2021-2022 sezonu müsabakaları Aydın Efeler Spor Tırmanış duvarında gerçekleşti. Bursa bölgesinde 1’inci olan Gazipaşa Ortaokulu küçük erkekler takımı, şampiyonada Türkiye 1’incisi olmayı başardı. Minik erkeklerde ise İnegöl Elit Okulları Türkiye 4’üncülüğü kupasını elde etti.

Her kategoride yaklaşık 110 sporcu öğrencinin yarıştığı şampiyonada, Küçük erkekler kategorisinde İnegöl Belediye Spor Kulübü spor tırmanış sporcusu ve Elit Gurup Okulları öğrencisi Bilal Eltutan 1’inci oldu. Prof. Dr. Selçuk Yakşi Ortaokulu öğrencisi ve İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcusu Furkan Köksal da Türkiye 2’ncisi olmayı başardı. Küçük kızlar kategorisinde 110 öğrenci sporcuyu geride bırakan İnegöl Belediyespor spor tırmanış sporcusu ve İnegöl Bak Yapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu öğrencisi Hilal Süngü, Türkiye 1’incisi oldu. İnegöl Kaşıkçıoğlu ortaokulu öğrencisi Beril Buran da Türkiye 4’üncülüğü elde etti. İnegöl Kocatepe Ortaokulu öğrencisi ve Belediyespor sporcusu Çağla Ağalar Türkiye 6’ncısı, minik erkekler kategorisinde İnegöl Belediyespor Sporcusu ve İshakpaşa ilkokulu öğrencisi Muhammed Furkan Yurttutan Türkiye 3’üncüsü olarak tüm kategorilerde İnegöllü sporcular kürsüleri doldurdu.

HAKEMLER DE İNEGÖL’DEN

Öte yandan, şampiyonada İnegöl Belediye Spor Kulübünden 4 hakem de görevlendirildi. Diler Yalaza, Pınar Uzçevik, Ertan Kirişçi ve Onurhan Bayraktar şampiyonanın hakemleri arasında yer aldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor