,
Spor 28.03.2019 12:41:38 0
SPOR TIRMANIŞTA DOĞRU YOLDAYIZ

SPOR TIRMANIŞTA DOĞRU YOLDAYIZ

AYRINTILAR>>>

İnegöl Belediyespor bünyesinde çalışmalarına devam eden spor tırmanış takımından Onur Süngü, milli takım kadrosuna seçilerek, 11 Nisan´da Romanya´da düzenlenecek Balkan Boulder ve Lider Şampiyonasında Türkiye adına yarışma hakkı kazandı.

MİLLİ TAKIMDA YER ALMAYA BAŞLADILAR
Kısa süre içerisinde önemli başarılar imza atan ve yetiştirdiği sporcularla katılım gösterilen yarışmalarda önemli başarılara imza atan İnegöl Belediyespor bünyesindeki spor tırmanış takımı sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlarla milli takım kadrosuna seçilmeye başladılar.

ROMANYA´DA DÜZENLENECEK BALKAN BOULDER VE LİDER ŞAMPİYONASI
Çocukların zamanlarını en güzel şekilde değerlendirdikleri bu dalda, İnegöl Belediyespor spor tırmanış takımının küçükler C kategorisinde Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuları arasında yer alan Onur Süngü Türkiye Dağcılık Federasyonu spor tırmanış takımına seçilerek, Romanya´da 11 Nisan´da düzenlenecek Balkan Boulder ve Lider Şampiyonasında Türkiye´yi temsil Etme hakkı kazandı. Onur Süngü, kategorilerine göre Türkiye´den 23 çocuğun katıldığı Balkan Şampiyonasında yarışacak ilk Belediyespor spor tırmanış sporcusu olarakta tarihe geçme başarısı gösterdi.

/resimler/2019-3/28/1243585415334.jpg

“SPOR TIRMANIŞTA DOĞRU YOLDAYIZ”
Onur Süngü´nün Milli takıma seçilmesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Spor tırmanış sporunun Belediyespor bünyesinde her geçen gün daha da gelişim gösteriyor. Minik sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hemen hemen katıldıkları tüm yarışmalardan madalya ile dönüyorlar. Spor Tırmanış takımımızın elde ettikleri dereceler bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Küçük sporcularımızın bu başarılarının artarak devam etmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu.

“ONUR SÜNGÜ´YE SONSUZ BAŞARILAR”
Milli takıma seçilen spor tırmanış sporcusu Onur Süngünün yeni başarılara yelken açmaya hazırlandığını ifade eden Taban, “Spor tırmanış branşında çalışmalarına devam eden yavrumuz, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen Milli Takıma seçilme başarısı gösterdi. Onur Süngü, Romanya´da 11 Nisan´da düzenlenecek Balkan Boulder ve Lider Şampiyonasında Türkiye´yi temsil edecek takımın bir neferi oldu. Ayrıca Türkiye´den kategorilerine göre 23 çocuğun katıldığı Balkan Şampiyonasında yarışacak ilk Belediyespor tırmanış sporcumuz olması hasebiyle de göğsümüzü kabarttı. Bizlere böylesi bir guru yaşatan Onur Süngü yavrumuzu yürekten kutluyor, kendisine Türkiye için yarışacağı yarışmada sonsuz başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERMELİYİZ”
Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok önem verdiklerini de ifade eden Taban, “Genç dimağlarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. İçinde bulunduğumuz süreçte bunun çok daha önem kazandığının farkındayız. Dolayısıyla onların sporla iştigal etmeleri ve bu alanda gelişmeleri noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki onlar için yaptıklarımız az bile. Daha fazlasını hak ediyorlar. Geleceğimizin teminatı onlar.”

Taban son olarak, “Bu kadar kısa sürede elde edilen bu önemli başarılar belirli bir emek, planlı ve programlı bir çalışmanın eseri. Milli takıma seçilme başarısı gösteren Onur Süngü sporcumuza sonsuz başarılar diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı