,
Siyaset 28.12.2021 14:22:00 0
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ; YENİDEN REFAH

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ; YENİDEN REFAH

.

      Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açmış olduğu stant ile üye kayıt çalışmalarına hız verdi.

Yeniden Refah Partisi'nin ülke genelinde yürüttüğü üye kayıt çalışmaları İnegöl'de de tam gaz devam ediyor. Bursa İl Başkanlığı tarafından oluşturulan seçim otobüsü üye çalışmaları kapsamında İnegöl’e geldi. Merkez mahallelerde seçim otobüsü ile dolaşan ilçe teşkilatı, vatandaşla istişarelerde bulundu. Daha sonra İnegöl 15 Temmuz Meydanı'nda kurulan standı çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Üyelik başvurusunda bulunan vatandaşların üyelik işlemleri yapıldı.

Üye kayıtlarının, mahalle ziyaretlerinde de alındığı ifade edildi.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE VATANDAŞLARIMIZ GERÇEK HİZMETİ GÖRECEK

“Program sonrasında açıklama yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, "Öncelikle zor şartlara rağmen sıkı çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. İktidara geldiğimizde vatandaşımız gerçek hizmeti, adaleti ve hakkı görecek. Emeğin karşılığı daha fazla alacak. Batıl ile savaşıp hakkın peşine gittiğimiz bu yolda, bizimle birlikte yürümek isteyen yol arkadaşlarımız şimdiden hoş geldi şeref verdi. Standımıza olan yoğun ilgi nedeniyle İnegöllü hemşerilerimize de teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.”

“Vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Cayıklı; "Milletimizin Yeniden Refah Partisi'ne olan teveccühünü görüyoruz. Biz milletimizin sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da yanındayız. Sorunları dinleyip çözüm önerileri üretmeye çalışıyoruz. Üye kayıt çalışmalarımız esnasında pek çok vatandaş Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan hocamıza duyulan özlemi bizlere aktarıyor. Ekonomik durgunluk, geçim derdi, ağır vergiler ve İnegöl'ün yerel sorunlarıyla alakalı birçok konu bizlere iletiliyor. Hepsinin çözümü Yeniden Refah Partisidir. Genel Başkanımız Fatih Erbakan öncülüğünde Allah'ım bizleri hizmet için vesile kılsın inşallah" diyerek sözlerine son verdi.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada