,
Spor 5.10.2018 17:04:28 0
SEZONA SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

SEZONA SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Kafkasspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Sorumlu Aydın Ungan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlılar, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Kafkasspor antrenörü Aydın Ungan yaptığı açıklamada, “Hazırlıklarımıza hem taktiksel hem de fiziksel anlamda çok dolu ve sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Çok coşkulu ve özverili oyuncu grubuna sahibiz. Antrenman devamlılığımız çok iyi. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme fırsatımız oluyor. İnşallah eksiklerimizin çoğunu burada gidererek sezona galibiyet ile başlayacağız. Kısacası sezona çok iyi hazırlandık.” ifadelerine yer verdi.

“İNŞALLAH BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİRİZ”

Geçtiğimiz günlerde çekilen Bursa Süper Amatör Lig fikstürüne de değinen Ungan, fikstür ile ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti, “Zor bir gruba düştük. Bütün takımlar için dolu dolu bir sezon geçecek. Her takım gibi bizimde hedefimiz var. İlk maçımızı kendi sahamızda Orhangazi Yeniköyspor´la oynayacağız. İçerideki hiçbir maçımızı kaybetmek istemiyoruz ve deplasmanda da toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Takımımız da arkadaşlık ilişkileri çok iyi durumda. İyi bir kamp dönemi geçiyoruz. Takımıma güveniyorum. Herşey yinede nasip kısmet.” diyerek sözlerini sürdürdü.

/resimler/2018-10/5/1705299389846.jpg

“HAFTA SONU KESTELSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”

Sözlerinin sonunda Aydın Ungan “Başarılı bir teknik ekibimiz, genç ve dinamik oyunculardan kurulu güçlü bir takımımız var. Yeni bir sezona başlayacak olmanın sevinci ve umudu ile yoğun bir hazırlık döneminden geçtik, çok önemli hazırlık maçları yaparak, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Hafta sonu oynayacağımız Kestelspor hazırlık maçıyla da, hazırlıkları bitirmiş olacağız. Yönetim kuruluna oyuncu gurubuna ve 26.08.2018 Pazar günü yaptığımız sezon açılışından beri bizi yalnız bırakmayan Adnan Demirel, Mustafa Atar, Cihan Birlik ve Ali Özgel Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

2

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

3

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

4

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

5

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

6

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

7

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı