,
Spor 14.11.2019 17:44:00 0
SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Ayrıntılar>>>

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'umuzun Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Pazar günü saat 13.30'da sahamızda ağırlayacağımız Başkent Akademi Futbol Kulübü maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bordo beyazlı ekibimiz, Başkent Akademi Futbol Kulübü maçı hazırlıkları kulüp tesislerimizde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

 

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörümüz Murat Yoldaş, şunları söyledi:

"Pendik deplasmanında galibiyeti kaçıran taraftık. İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Karşı takımı daha dirençli bir takım olarak bekliyordum. Daha önce de belirtmiştim ama topun bizde kalması, topu iyi kullanmamız, savunmadan hücuma geçişlerimiz gayet olumluydu. Sadece pozisyon üretmekte biraz sıkıntımız vardı ama oda zamanla düzelecektir diye düşünüyorum. Tabi haftalık olarak maçlara bakıyoruz. Geçen hafta geçen haftada kaldı, onu kapattık. Her oynadığımız iyi maçtan sonra daha iyisini yapmak zorundasınız. Dediğim gibi 3 hafta da gelinen güzel bir nokta var. Serimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah hem iyi oyun hem oyunumuzu geliştirerek hem de mücadelemizi daha fazla geliştirerek daha iyi bir sonuç almak istiyoruz. Tabi kazanmak istiyoruz. Kazanmak için çıkacağımız bir maç. Gökhan’ımız eksik bu hafta. Onun dışında biraz Cengiz’in dizinde problem var. Onun haricinde herhangi bir şeyimiz yok. Hazırlıklarımız devam ediyor. Güzel bir şekilde hafta sonunu bekliyoruz inşallah."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den