,
Ekonomi 20.06.2018 12:26:28 0
SEKTÖR LİDERLERİ İNEGÖL´DE AĞIRLANACAK

SEKTÖR LİDERLERİ İNEGÖL´DE AĞIRLANACAK

İnegöl Müteahhitler Derneği, Capital Dergisi işbirliği ile alanlarında Türkiye´nin lider kuruluşlarıyla İnegöl CEO Zirvesi´ni düzenliyor.

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, dernek olarak 27 Haziran 2018 Çarşamba günü İnegöl´de önemli bir faaliyete imza atacaklarını söyledi.

 

Şehitoğlu, düzenleyecekleri "İnegöl CEO Zirvesi" programına alanında sektör liderleri olan isimlerin katılarak, tecrübelerini İnegöl halkı ile paylaşacaklarını belirterek, "Bir sektör derneği olarak arkadaşlarımız beraber geniş bir ekiple göreve geldik. Göreve geldiğimizde sektörümüzün gelişmesinin yanında, İnegöl´ün yatırım ortamının ve sektörlerin gelişimi yönünde vizyon koyduk. Dernek olarak, Capital Dergisi işbirliği ile 27 Haziran Çarşamba günü ilçemizde önemli bir faaliyete imza atacağız. Önemli isimlerin katılarak, tecrübelerini paylaşacağı İnegöl CEO Zirvesini düzenliyoruz.”

 ÖNEMLİ İSİMLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

“Programımıza konuşmacı olarak Sur Yapı Kurucusu Altan Elmas, Google Türkiye CEO´su Bülent Hiçsönmez, Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl,Fiba Commercial Properties CEO´su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Nord Holding Türkiye CEO´su Servet Topaloğlu, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel ve Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Özbek katılacak. İnşaat sektöründen perakendeye, yeni dönem büyüme stratejilerinden dijitalleşmeye kadar birçok konuyu sektör liderlerinden dinleyebilecek, tecrübe paylaşımında bulunabileceksiniz. İnegöl´deki yatırım ortamlarının iyileştirilmesi, İnegöl´ün tanıtımının arttırılması ve İnegöl´deki tüm sektörlere katkı sağlaması amacıyla böyle bir organizasyon hedefliyoruz.”

 

TÜRKİYE´DE İLK DEFA BİR İLÇEDE DÜZENLENİYOR

“Böyle bir organizasyon Türkiye´de bir ilçede ilk defa düzenleniyor. Ben tüm ilçe halkımızı 27 Haziran Çarşamba günü saat 14.00´da Otel Park Sultan Ahmet Balo Salonu´nda düzenleyeceğimiz "İnegöl CEO Zirvesi" programına davet ediyorum. Ayrıca programın düzenlenmesinde emeği bulunan sponsorlarımız İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´na, Çilek Mobilya´ya, Fiba Commercial Properties´e, Otel Park´a, Mobiliyum AVM´ye, Vizyon Koleji´ne, ve Ytong firmasına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde