,
Güncel 1.03.2019 13:27:15 0
ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETELİM

ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETELİM

AYRINTILAR>>>

İnegöl Belediyesi´nin her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği, bu hafta Yeniceköy Mahallesindeki Merkez Camiinde kuruldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Alper Taban, “Belediye sadece bizlerin değil. Tüm ilçe halkının. O yüzden belediyeyi aynı zamanda bu şehri yönetirken vatandaşlarımızın bizlere destek olmasını, bizlere katkı sunmasını bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban´ın her hafta Cuma sabahı gerçekleştirdiği “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği devam ediyor. Her Cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınması ve ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin burada halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta Yeniceköy Mahallesindeki Merkez Caminde kuruldu. Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğine, cami cemaatinin ilgisi de yoğun oldu.

/resimler/2019-3/1/1328326008646.jpg

MAHALLELİ TALEP VE ÖNERİLERİNİ BAŞKANA İLETTİ
Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeniceköy Mahallesi Koordinatörü Durmuş Aydın, AK Partili yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından hazırlanan kahvaltıya geçildi. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin sorunları da masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Alper Taban´a iletme fırsatı buldu.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Kahvaltının ardından yapılan dualar sonrası Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeniceköy Mahallesi Koordinatörü Durmuş Aydın´ın kısa selamlama konuşmasının ardından Belediye Başkanı Alper Taban, cemaate hitaben bir konuşma yaptı. İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofraları adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini ifade eden Taban, “Her Cuma farklı bir mahallemizde, farklı bir camimizde Bereket Sofraları adı altında buluşuyoruz. Böylece vatandaşlarımızla bir araya gelerek sabah namazımızı eda ediyoruz. Çay, simit, peynir ve zeytinle bu soframızı hep birlikte bereketlendiriyoruz .Bu sabahta Yeniceköy Mahallesindeki Merkez Camiinde sizlerle bir aradayız. Biliyorsunuz 15 aydır bu güzel şehre belediye başkanı olarak hizmet ediyoruz. Yapılacak işlerimizi bir taraftan tamamlamaya çalışırken, diğer taraftan da daha neler yapabilirizi düşünüyoruz” dedi.

“İNEGÖL´Ü ÖRNEK BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”
Vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini bizden ne arzuladıklarını anlamaya çalıştıklarını ifade eden Taban, “Bizler, ne yaparsak yapalım vatandaşımızın bizden istediklerini yerine getiremezsek bu yaptıklarımızın hiçbir kıymeti yok. Vatandaşımızı iyi anlamaya çalışıyoruz. Onlardan aldıklarımızı planlamaya ve gerçekten doğru adımlar atmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de elimizdeki kaynağı en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Özellikle belediye sadece bizlerin değil. Tüm ilçe halkının. O yüzden belediyeyi aynı zamanda bu şehri yönetirken vatandaşlarımızın bizlere destek olmasını, bizlere katkı sunmasını bekliyoruz. Bunda da sağ olsun vatandaşlarımız duyarlılık gösteriyor. Gerek belediyeye gelerek, gerek telefonla, sosyal medya aracılığıyla birçok istek, sorun ve talepleri bizlere iletiyorlar. Şehirlerin büyümesi, gelişmesi, kalkınması ve iyi bir şehir olması örnek şehir olması o şehirde yaşayan vatandaşların ilgi ve alakası ile olur. Bunu lütfen unutmayın. Vatandaşlarımızın aidiyet ve sahiplenme duygularını artırarak gelecek 5 yılda İnegöl´ü örnek bir şehir haline getirmeyi amaçlıyoruz. Benim söyleyebilecek çok şeyim var ama önemli olan sizin bizlere söyleyecekleriniz. Biz sizleri dinlemeye geliyoruz. Tekrar davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı