,
Siyaset 29.12.2017 12:06:59 0
Saadet´ten Ziyaret

Saadet´ten Ziyaret

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali´yi makamında ziyaret etti.

 

Yapılan ziyaret sırasında konuşan Eroğlu, bugüne kadar yapılan tüm faaliyetlerinde kendilerine kolaylık sağlayan ve özellikle gerçekleştirdikleri kongrenin güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarına teşekkür etti. Eroğlu,“İnegöl´ümüz ilçe olmasına rağmen nüfus olarak yoğun olan bir yer. Bu sebeple kadro sayısı açısından sıkıntı çekilse de Emniyet personelimiz özverili çalışmalarına şahit olarak bu eksikliği giderdiklerine şahit oluyoruz. Kendilerine bu bağlamda İnegöl halkı adına da teşekkür ederiz. Bizler de Saadet Partisi olarak ilçemiz menfaatine yapılacak ve toplumsal barışı ve huzuru sağlamaya yönelik tüm çalışmalarda katkı sunmaya ve bizlere düşen sorumlulukları sonuna kadar yerine getirmeye hazırız. Ziyaretimizde hüsnü kabul gösterdikleri için Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

 

İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali ise yapmış oldukları kongre ve görev değişimi sebebiyle Saadet Partisi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

 

Yapılan ziyaret sonrası Saadet Partisi İlçe Başkanı tarafından İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali´ye Prof.Dr. Necmettin Erbakan´ın hayatını ve mücadelesini anlatan ‘DAVAM´ kitabı hediye edildi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı