,
Spor 3.10.2020 13:10:00 0
RAKİBİMİZ SARIYER

RAKİBİMİZ SARIYER

Ayrıntılar>>>

2. Lig Beyaz Grupta 3. Hafta karşılaşmaları 4 Ekim Pazar günü (yarın) oynanacak. Ligin ilk 2 maçında bir beraberlik bir mağlubiyet alan temsilcimizin bu haftaki rakibi, İstanbul’un köklü kulüplerinden Sarıyer…

Lige sahasında Zonguldak Kömürspor beraberliği ile başlayan bordo beyazlılar, geçtiğimiz hafta deplasmanda Gümüşhanespor’a maçın uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup olmuştu.

İlk 2 maçta sadece 1 puan alabilen bordo beyazlılar, bu hafta kendi sahasında Ligin iddialı ekiplerinden Sarıyerspor’u konuk edecek.

Pazar günü İlçe stadında oynanacak karşılama saat 15:30’da başlayacak. Fatih Tokail,  Hüseyin Kıvanç Durmaz Uğur Başdaş üçlüsünün yöneteceği karşılaşmaya pandemi dolayısıyla taraftar alınmayacak.

Teknik Direktörümüz Osman Özdemir, alınacak 1 galibiyetin hem moral olarak, hem de puan olarak birçok getirisi olacağını belirterek. “Sarıyer bu grubun ciddi ve iyi takımlarından bir tanesi. İlk haftada almış oldukları sonuçlarda belli. Her maçın ben zor olduğunu söylüyorum. İşte bunu ilk haftada herkesin çok kolay gibi gördüğü 2 maçı biz istediğimiz gibi atlatamadık. Neticeye bir türlü ulaşamadık. Belki oyun anlamında memnuniyetimizi hep ifade ediyoruz ama önemli olan netice ve biz bunun farkındayız. Bu neticeyi biran önce lehimize çevirmeye çalışıyoruz.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi