,
Spor 7.10.2019 17:45:00 0
POTAYA BİR TRANSFER DAHA

POTAYA BİR TRANSFER DAHA

Ayrıntılar>>>

İnegöl Gençlergücüspor Basketbol Takımı, Çarşıspor’dan forvet mevki oyuncusu Evren Erdem’i transfer etti.

Transferde hareketli günler geçiren Gençlergücüspor Erkek Basketbol Takımı, bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Çarşıspor’dan transfer edilen Evren Erdem’i için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. İmza törenine yönetim kurulu üyesi Osman Turan katıldı.

Basketbol Şube Sorumlusu Osman Turan, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bugün 1986 doğumlu Evren Erdem’i transfer ettik. Tecrübesi ile takıma oldukça faydası olacağına düşünüyoruz. İnşallah her iki taraf içinde hayırlısı olur. Takımı baya oluşturduk diyebiliriz. Ana iskelet üç aşağı beş yukarı belli. İlerleyen günlerde bize katkı sağlayabilecek oyuncuları transfer etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Gençlergücüspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Evren Erdem, “Buraya gelmemin nedeni takım arkadaşlarıma destek olmak ve güzel bir sezon geçirmek için elimden geleni yapmak” dedi.

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Pazartesi 28.9 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 16.9 ° false
  • Çarşamba 31.1 ° / 15.6 ° Güneşli
1

İnegöl Mobilya Taşıyıcıları Derneği (İMTADER) Resmen Kuruldu

2

İnegöl Fatihi Turgut Alp Kabri Başında Anıldı

3

İnegöl Belediyesi Keman Ve Piyano Kurslarında Yıl Sonu Heyecanı

4

Bursa Büyükşehir’den ‘Toplu Sünnet Şöleni’

5

Bursa'nın duvarları sanatla hayat buluyor

6

Doğa koleji bölüm başkanları 2026 lgs merkezî sınavı’nı değerlendirdi

7

İnegöl'ün üstyapısı yenileniyor