,
Güncel 25.09.2019 13:59:00 0

PASTAYI SONRA YERİZ SAYIN BAŞKAN

Ayrıntılar>>>

 DSP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar İnegöl Belediyesi’nin “Türkiye genelinde yerel yönetimler arasında E-devlet kapısında en çok hizmeti vermekte olan İnegöl Belediyesi, Dijital Dönüşüm kapsamında E-devlet hizmetleri arasına bir yenisini daha ekledi. "Borç Ödeme" hizmeti ile vatandaşlarımız belediyemize ait olan vergi borçlarını E-devlet üzerinden 7/24 doğrudan ödeme imkanına sahip olacaklar.” haberi ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.

Açıklamasında Büyükışıkları; “Değerli Basın Mensupları ve Sevgili İnegöllüler

Bizler Devletine ve Bayrağına gönülden kayıtsız bağlı vatandaşlarız. Türk toplumu asırlardır vatanı, milleti ve bayrağı için hiçbir fedakarlıktan kaçmamıştır ve asla kaçmayacaktır. Vergi vermek elbette her Türk Vatandaşının en kutsal görevlerinden birisidir. Bizler bu kutsal görevi en az Askerlik borcu kadar namus ve değerli sayarız. Lakin vergi vermek ne kadar kutsal ve önemli ise verginin karşılığını vermekte vergi toplayanlar için bir o kadar kutsal olmalıdır. 20 yıldır İnegöl’ü yönettiğini zanneden fakat sadece günü kurtaranlar şimdi “TÜRKİYE BİRİNCİSİNDEN YENİ BİR HİZMET” manşetleri ile gündemde gösteriş yapıyorlar. İnegöl halkı yıllardır bir çok sorunla mücadele ediyor. Halk vergisini ödemesine rağmen bu sorunlar çözüldü mü ? Elbette HAYIR. Altyapı sorunu duruyor mu ? EVET Trafik ve Otopark kanayan bir yaramı ? EVET Hava kirliliği çocuklarımız sehirliyormu ? EVET Çarpık kentleşme sorunu hızla büyüyor mu ? EVET Daha yeni manşetlere konu olan İŞSİZLİKTE artış var mı ? EVET Eski Hastane alanında ki SARAY sevdanız halkın sırtında KAMBUR mu ? EVET vb.. bir çok sorun.

Tüm bu sorunlar ve çok daha fazlası dururken Sayın Belediye Başkanı Alper TABAN manşetlerde e-devlet sistemi üzerinden VERGİ TAHSİLATI ve milyon liralar yatırdıkları sanal yazılım ile gündeme geliyor. Elbette çağa ayak uydurmak şart ve yapılması gereken bir hizmet lakin bir ata sözünü hatırlatmak isterim kendilerine “Ayranımız yok içmeye, fayton ile gidiyoruz..!” yani kısacası Sayın Başkan Alper Taban karnımız aç ekmeğimiz yok siz bize PASTA diyorsunuz.

Sevgili İnegöllüler hizmet etmek vergi toplamaktan çok daha KUTSALDIR. Bizlerde Sayın Başkandan ve ekibinden sorunları çözmelerini bekliyoruz. Pastayı hep birlikte sonra yeriz. Saygılarımla” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Korkmaz ailesinin acı günü

2

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

3

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

4

Yangın Kontrol Altına Alındı

5

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

6

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

7

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı