,
Ekonomi 21.08.2019 11:32:00 0
ÖZEL EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÖZEL EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ayrıntılar>>>

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine ve çalışanlarına yönelik olarak Özel Minik Ayaklar Anaokulu ile indirim protokolü imzaladı.

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı makamında düzenlenen törene İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Özel Minik Ayaklar Anaokulu Kurucusu Enerjin Baloğlu katılım gösterdi.

 

%25’E VARAN İNDİRİM FIRSATI

İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Eş Başkanı olarak da görev alan Özel Minik Ayaklar Anaokulu Kurucusu Enerjin Baloğlu, öncelikli olarak çalışan kadınları desteklemek amacıyla böyle bir protokol imzaladıklarını dile getirerek; “Bu protokolle birlikte Odamız çalışanları ve Odamıza bağlı girişimciler tam gün programlarından %25, yarım gün programımızdan %20 ve servis hizmetinden %10 iskonto ile faydalanabilecekler. Kurumumuzda 2008 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak okul öncesi alanında 3-6 yaş arası çocuklara eğitim hizmeti sunuyoruz. Hizmet verdiğimiz alanın hassasiyeti ve öneminin farkında olan, bireysel farklılıklara saygı duyan, pedagojik yaklaşımı ilke edinmiş, ruh, beden ve zihin eğitiminin bütünleşik bir şekilde yürütülmesi prensibini benimsemiş, sürekli gelişen bir kurumuz. Son derece donanımlı bir akademik kadroya sahibiz. Bir çocuğun ihtiyaçlarını anlayabilen ve karşılayabilen okul-çocuk ve aile bütünlüğünde yaklaşan bir kadro ile İnegöl halkına hizmet veriyoruz. İnegöl'ün ilk ve tek tek kat üzerine kurulu 1000 metrekare alanda geniş yeşil bahçesi ile çocuklara kendilerini mutlu hissedebilecekleri ve güven duyacakları bir ortamda eğitim imkânı sağlıyoruz. Odamıza kayıtlı üyelerimizi ve personelimizi protokolümüzden faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.

 

BAŞARI TEMENNİSİ

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “12 yıldır ilçemiz eğitim hayatına başarıyla hizmet eden Özel Minik Ayaklar Anaokulu ile imzaladığımız protokol çerçevesinde üyelerimize ve Odamız çalışanlarına indirim imkânı sağlamış bulunuyoruz. İlçemizin okul öncesi eğitimi noktasındaki başarısına katkı sağlayan Özel Minik Ayaklar Anaokulu’nun çalışmalarını biliyoruz ve yakaladıkları bu başarıyı artırarak devam ettirmeleri noktasında kendilerine kolaylıklar diliyorum. Protokolümüzün her iki kurumumuza da hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den