,
Güncel 26.03.2019 15:19:31 0
ÖZDEMİR´DEN TABAN´A ÇAĞRI

ÖZDEMİR´DEN TABAN´A ÇAĞRI

AYRINTILAR>>>

Millet ittifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir yaptığı yazılı açıklama ile birlikte Alper Taban´a canlı yayın teklifinde bulundu.

Hakan Özdemir;

Saygıdeğer Basın Mensupları,

Artık son haftasına girdiğimiz yerel seçim maratonunda, sergilediğiniz objektif tavır ve özverili çalışmalardan dolayı öncelikle sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Biliyorsunuz bu yerel seçimde, 15 yıldır süregelen bir belediyecilik anlayışıyla yarışıyoruz. Geriye kalan bu kısa sürede, bu yönetimin hali hazırdaki idarecisi olan Sayın Belediye Başkanı Alper Taban ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak şahsımın söyleyeceklerini, halkımızın son kez duymaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

Bu adaya çağrı değil, şu an görevde bulunan Belediye Başkanına bir canlı yayın davetidir. Diğer tüm adaylarımıza büyük saygı duymakla birlikte, onlardan biri olarak, Sayın Belediye Başkanıyla bire bir yapacağımız canlı yayında, kendileriyle son kez kamuoyunun önüne çıkmak istiyorum.

Yeri, saati, yayın organı gibi tüm opsiyonları belirleme yetkisini de kendi adıma Sayın Başkan Alper Taban´a veriyorum. Arzu edildiği takdirde, bu yayın tüm yerel basınımızın bir ortak programı olarak da gerçekleştirilebilir.

Kendisinden alacağımız cevabı en kısa sürede beklemekle birlikte, Sayın Başkan´a ve birbirinden değerli tüm diğer adaylara başarılar diliyor, saygılar sunuyorum." dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

2

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

3

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

4

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

5

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

6

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

7

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu