,
Güncel 28.05.2018 17:16:33 0
OYUNU BAŞLARINA YIKACAĞIZ

OYUNU BAŞLARINA YIKACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, dış güçlerin Cumhur İttifakını yıkmak için sürekli oyunlar planladıklarını belirterek, “Bu oyunları darmadağın edeceğimize inancımız tamdır. Bu oyunları onların başlarına yıkacağımıza inanc

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayları Hayati Bedir ve Ümit Kaplan, STK ziyaretleri kapsamında İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği´ni ziyaret ettiler.

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, Milliyetçi Hareket Partisi heyetinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek 24 Haziran seçimlerinde başarılar diledi.

AYNI KİLİMİN DESENLERİYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir ise; “Değerli kardeşlerim, ağabeylerim, öncelikle bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizim benliğimizde Yörük´ün, Manav´ın çok önemli yeri var. İnegöl´de Manav, Ege´de Efe, Elazığ´da Gakkoş, Erzurum´da Dadaş olmuşuz. Bizler aynı kilimin desenleriyiz. Bizler bu milletin öz hamurunu oluşturan kimseleriz. Bizler bu devleti ve milleti karşılıksız seven, hizmet etmek için de elinden geleni yapan kimseleriz. İnegöl´de güçlü bir Manav kültürü var. Manavlar bu memleket için olmazsa olmazdır. Manav kardeşlerimiz benim ne demek istediğimi çok iyi anladıklarını düşünüyorum. Ve bütün manav kardeşlerimi tüm samimiyetimle selamlıyorum.”

BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE

“Şuanda önümüzde bir seçim var. Bütün dünyanın gözü de bizim ülkemizin üzerinde. Dış güçler sürekli yeni hamle yapıyor. Bu hamlelere karşı tek güç, milletin aklı; Cumhur İttifakı´dır. Dış güçlerde bu oyunları bu ittifakın bertaraf edeceğini bildiği için sürekli üzerimizden oyun oynamaya çalışıyorlar. Bu oyunları darmadağın edeceğimize inancımız tamdır. Bu oyunları onların başlarına yıkacağımıza inancımız da tamdır. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Değerli ağabeylerim, kardeşlerim, bütün samimiyetim ile size bunları anlatıyorum. Aranızdan biriyim. Ne düşündüğünüzü ve ne yapmanız gerektiğini sizler zaten biliyorsunuz.Ve nasipse yaklaşan seçimlerde Milletvekilliğinde MHP´yi Cumhurbaşkanlığında da İttifakı desteklemenizi istiyoruz. Milletin aklı; Cumhur İttifakı diyoruz.”

BU OYUNU BOZMAYA KARARLIYIZ

“Son dönemde dolardaki artış, ekonomik oyunları gündeme getiriyor. Değerli ağabeylerim, kardeşlerim, Türkiye´nin ekonomisinin kötü olduğu için sürekli doların arttığı söyleniliyor. Türkiye´nin üretmeyen ve dışa bağımlı olduğu için sürekli doların arttığı söyleniyor. Peki, madem öyle ise Çin ekonomisi de mükemmel seviyeye geliyor da 1 dolar; 6,3902 Çin Yuanı, yani Çin parası oluyor? Bu işlerin dış güçler tarafından nasıl organize edildiğini biliyoruz ve bu oyunu bozmaya kararlıyız. Ben sizlerden biraz daha bu konu ile ilgili düşünmenizi ve oylarınızı MHP´ye ve Cumhur İttifakı´ndan yana kullanmanızı istiyorum. Böyle ekonomik oyunlarla bizler sevdamızdan vazgeçmeyiz. Bizim bir sevdamız var ve adı; Türkiye” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

2

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

3

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

4

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

5

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

6

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

7

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret