,
Spor 17.10.2018 15:05:11 0
OSMAN KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ

OSMAN KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ

BASKF´NİN 18. GENEL KURULU´NDA MEVCUT BAŞKAN OSMAN KILIÇ, 250 OY ALAN RAKİBİ CEM GENÇOĞLU KARŞISINDA 359 OY İLE YENİDEN GÖREVE SEÇİLDİ.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonu´nda yapılan seçimli kongreye 708 delegenin 609´sı katılım gösterdi. Başkan Osman Kılıç oy kullanan 609 delegenin 359´unun desteğini alırken rakibi Cem Gençoğlu ise 250 oy aldı. Bu sonuçla Başkan Kılıç güven tazeleyerek 3 senelik daha göreve getirildi.

18. Genel Kurulun Divan Kurulu Başkanı Onursal Başkan Ayhan Barışıcı olurken divan üyeleri ise Mustafa Ekinci, Sedat Özbağ, Mümin Gözyılmaz ve Rasim Çakır oldu. Kongreye ayrıca Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile yönetim kurulu üyeleri, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, İl Hakem Kurulu Başkanı İsa Yücel Çırakoğlu , Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sait Ulvi Özdemir, eski başkanlarımızdan Cemal Vardar, İlhan Satık, Onursal Başkanımız Ayhan Barışıcı, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ile her kulübümüzün belirlediği 3 delegesi ve çok sayıda konuk katıldı.

Genel Kurul, Osman Kılıç Başkanlığındaki yönetiminin Faaliyet Raporu ve Denetim Raporlarının Genel Sekreterimiz Kenan Uyarlık tarafından okunmasıyla start aldı. İlk olarak faaliyet raporunu delegelere sunan Uyarlık, ardından denetim raporunda Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´ nun kasasında 6 bin 663 lira 90 kuruş TL olduğunu açıkladı. Ardından Genel Sekreterimiz Kenan Uyarlık 2019 yılının tahmini bütçesini 850 bin TL olarak açıkladı. Genel Kurul Divan Başkanı Ayhan Barışıcı´nın delegelerin oyuna sunduğu Faaliyet Raporu, Denetim Raporu ve Tahmini Bütçe oy birliği ile ibra edildi. Oy verme öncesi 2 Başkan adayı kürsüye gelerek delegelere hem kendilerini tanıttı hem de seçim vaatlerini son kez anlattı. İlk olarak Mehmet Cem Gençoğlu mavi pusula ardından mevcut başkanımız Osman Kılıç kürsüye gelerek hem kendilerini tanıttılar hem de delegelere son kez vaatlerini açıkladı.

/resimler/2018-10/17/1507142020049.jpg

 

250 oya karşılık aldığı 359 oyla seçimi kazanan Başkanımız Osman Kılıç, yeniden göreve getirilmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Bugün demokrasi kazandı. Diğer aday Cem Gençoğlu´na da teşekkü ederim. Özellikle delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek bize önemli destekler veren delegelerimiz teveccüh gösterdi. Oylarınızı bana verdiğiniz ve

yeniden göreve getirdiğini için çok teşekkür ederim. Bursa futbolunu hep birlikte geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZ OSMAN KILIÇ´IN YÖNETİM KURULU

GENEL SEKRETER

KENAN UYARLIK

**

ASİL ÜYELER

MEHMET KÜÇÜKYALÇIN

MUSTAFA BEŞEN

ÇETİN YILDIZ

METİN UNGAN

BEKİR ŞAHİN

MEHMET CEYLAN

RAMAZAN KIVRAK

AHMET EREN

ZAFER AKMAN

SAMET SAÇAN

HASAN YETİM

SELİM YOLGEÇEN

SAMET İLHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde