,
Spor 28.09.2020 09:53:00 0
ORYANTİRİNGDE SEZON TESCİLLENDİ

ORYANTİRİNGDE SEZON TESCİLLENDİ

Ayrıntılar>>>

Pandemi süresi nedeniyle Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2019-2020 sezonunun müsabakalar tamamlanamadan tescillenmesine karar verdi. İnegöl Belediyesi DOSTUM Oryantiring Takımı, bu sonuçlarla sezonu 5 Türkiye derecesi ile tamamlamış oldu.

 

Mart ayından bu yana tüm Dünya’yı etkisine alarak devam eden ve ülkemizde de ciddi hasarlara neden olan pandemi süreci, oryantiring müsabakalarını da etkiledi. İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımının sıkı şekilde hazırlandığı ve salgına kadar yapılan müsabakalarda göz kamaştırdığı 2019-2020 sezonu, pandemi nedeniyle devam edemedi. Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2019-2020 sezonunu müsabakalar tamamlanamadan tescillendi.

 

DOSTUM ORYANTİRİNG TAKIMI 5 KUPAYLA SEZONU TAMAMLADI

Alınan kararla birlikte liglerde pandemiye kadar olan müsabakalar baz alınarak dereceler ve sıralamaların belirlendiği açıklandı. Pandemiye kadar olan süreçte ise yapılan kademe yarışları sonuçlarına göre İnegöl Belediyespor Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, 2019-2020 sezonunu 5 Türkiye derecesi ve kupayla tamamlamış oldu. E-12 yaş Türkiye 2’nciliği, E-14 yaş Türkiye 2’nciliği, K-12 yaş Türkiye 3’üncülüğü, K-16 Yaş Türkiye 3’üncülüğü ve E-35 yaş Türkiye 2’nciliği ile DOSTUM Oryantiring Takımı, önemli bir başarıya ima attı.

 

KUPALAR İLK YARIŞMADA VERİLECEK

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Kupaları 2020-2021 sezonu ilk yarışmasında yapılacak törenle verileceğini de duyurdu.

 

BAŞKAN TABAN’DAN TEBRİK

 

Liglerin tescil edilmesiyle 5 kupanın İnegöl’e gelmesi üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Oryantiring sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarıların önümüzdeki yıllarda devam edeceğinden şüphemiz yok. Pandeminin sonuçları ortada. Sporcu sağlığı her şeyden önemli. Önümüzdeki yıllarda da artık yarışmalar daha temkinli ve dolayısıyla daha zorlu olacaktır. Bizler de İnegöl Belediyespor olarak sağlığı en ön planda tutarak yarışmalara katılıp sporcularımızın geleceğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Takımımız tescil edilen sezonda Türkiye Dereceleriyle bizleri gururlandırdı. Sporcularımız katıldığı yaş kategorilerinde her biri birbirinden değerli 5 kupayla sezonu kapatarak büyük başarıya imza atmışlardır. Sporcularımızı ve antrenörlerimiz Tarık Şeker ile Hilal Oruç’u tebrik ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”