,
Spor 4.10.2018 15:30:07 0
ORTA SAHAYA TRANSFER

ORTA SAHAYA TRANSFER

Bursa Süper Amatör lig takımlarından İnegöl doğugücüspor´da 2018-2019 sezonu transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Doğugücüspor son olarak Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Yenişehir Belediyespor forması geçtiğimiz sezon başarıyla giyen 24 yaşındaki Emre Aksoy´u kadrosuna kattı.

Teknik Sorumlu Sait Taşkesen´in kadrosunda görmek istediği 1994 doğumlu oyuncu orta sahadaki etkili futbolu ile tanınıyor.

Kulüp tesislerinde yapılan törenle imzayı atan başarılı oyuncu Emre Aksoy ” Doğugücüspor gibi hedefleri olan güçlü bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Doğugücünün başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim ” dedi.

Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi Kenan Yıldırım, basına yaptığı açıklamada, şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlandıklarını söyledi. Bu kapsamda transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Yıldırım, transfer çalışmalarının süreceğini dile getirerek, kadrolarına katacakları yeni isimlerle ligde en iyi şekilde mücadele edeceklerini kaydetti.

1994 doğumlu Emre Aksoy Bursa sağlıkgücünde başlayan futbol hayatına, daha sonra çeşitli kulüplerde başarılı bir şekilde forma giyerek boy gösterdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor