,
29.06.2020 17:02:00 0
OKYANUS KOLEJİ’NDEN MASKE DESTEĞİ

OKYANUS KOLEJİ’NDEN MASKE DESTEĞİ

Ayrıntılar>>


İnegöl Okyanus Koleji Kurucusu Erdoğan Kızmaz ile okul müdürleri İnegölspor’umuza maske desteği verdi.


Genel Kaptan Semih Peşin, Mali İşler Sorumlusu Erhan Demirden ile Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, İnegöl Okyanus Koleji Kurucusu Erdoğan Kızmaz ile okul müdürlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Mali İşler Sorumlusu Erhan Demirden, şunları söyledi:
“Bugün bizlere maske desteği veren İnegöl Okyanus Koleji Kurucusu Erdoğan Kızmaz ile okul müdürlerine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi her zaman desteklediler. Yönetim kurulu olarak başlattığımız maske kampanyamıza yoğun ilgi gösteriliyor. Âdete maske yetiştirmekte sıkıntı yaşıyoruz. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Herkes İnegölspor’umuza destek veriyor. Verilen bu destekler emin olunki karşılıksız kalmayacak. Nasip olursa liglerimiz 18 Temmuz’da başlayacak. İnşallah önce Play-Off’a kalacağız ardından da adımızı yıllardır özlem duyduğumuz 1.Lige yazdıracağız. Ben bizlere destek veren Erdoğan Kızmaz hocamıza ve müdürlerine tekrar teşekkür ediyorum.”

İnegöl Okyanus Koleji Kurucusu Erdoğan Kızmaz ise “İnegölspor bizim için önemli her zaman İnegölspor’un yanındayız. İlçemizin en önemli markalarından biri olan İnegölspor’umuza her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Mali olarak yaşanılan tüm sıkıntılara rağmen sportif açıdan önemli işlere imza attıkları için ben başta kulüp başkanımız Münür Kanar olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılı grafiğin sonu şampiyonlu olur.”ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası