,
Spor 23.07.2018 17:30:44 0
ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

İnegölspor´umuzun yaz spor okuluna katılan ve 1 aylık eğitimden geçen öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

 

İlçe stadında düzenlenen sertifika törenine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kulüp Başkanımız Eşref Güç, Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin, Altyapı Antrenörlerimiz ile öğrenci veli katıldı.

 

Tören öncesi minik öğrencilerimiz canice katledilen 4 yaşındaki Leyla Aydemir ile 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara için "Çocuk Susar Sen Susma" pankartı ile sahaya çıktı.

 

Daha sonra A takım Kaptanımız Kemal Hastürk, Ahmet Hakan Şahin, Gökhan Kurumuş, Enes Bayır,  Ömer Faruk Şenkan ve Ahmet Acar, minik öğrencilerimizle çift kale gösteri maçı yaptı.

 

Daha sonra sertifika törenine geçildi.

 

Tören öncesi açıklama yapan Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin, şunları söyledi:

"Yaz futbol okuluna 25 Haziran tarihinde 472 kişi ile başladık. Bugün kapanışı 602 sporcu ile yapıyoruz. Spor okulumuza katılan bütün sporcularımıza ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Bu sene bir ilki gerçekleştirdik. "Futbol nerede İnegölspor orada" projesi kapsamında Kurşunlu Mahallemizde yaz spor okulu açtık. 2.Dönemde de nasip olursa Tahtaköprü Mahallemizde de yaz spor okulun açmış bulunacağız. Bugün itibariyle 1. dönemimizi bitirdik. Pazartesi günü saat 17.00´da tesislerimizde 2.dönem çalışmalarımıza başlayacağız. Bütün sporcularımızı çalışmalarımıza bekliyoruz. Bu 1 dönem boyunca gerçekten çocuklarımız çok kaliteli zaman geçirdiler. Seçmelerimizde oldu. Değerlendirmelerimizde oldu. 2.dönem bittikten sonra kış spor okulu adı altında çalışmalarımız devam edecek. Bugün bizi kırmayarak buraya gelen A takım Kaptanımız Kemal Hastürk, Ahmet Hakan Şahin, Gökhan Kurumuş, Enes Bayır,  Ömer Faruk Şenkan ve Ahmet Acar´a teşekkür ediyorum."

 

Daha sonra söz alan Kulüp Başkanımız Eşref Güç, "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 1.dönem yaz futbol okulunun kapanışını gerçekleştiriyoruz. Pazartesi günü de inşallah 2.dönem başlayacak. Biz öncelikle iyi nesiller yetiştirmek için İnegölspor´un başında bulunuyoruz. Arkadaşlarımızla beraber her yere yetişmek istiyoruz. Ben bu topluluğu çok seviyorum. Biz maçlarımıza bu şekilde topluluklar istiyoruz. Yani sadece erkekler değil bayanları da maçlarımıza bekliyoruz. Yeni Cengizler, Mutlular, Ayhanlar, İsmail Güldürenler yetişmesini istiyoruz.İnegölspor büyük bir değerdir. İnegölspor Türkiye´ye yeni yeni isimler yetiştirsin istiyoruz. Ben törenimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ise "Yaz futbol okulunun açılışında da beraberdik Bugünde beraberiz. Çocuklarımız muhakkak bu aşama içerisinde belirli bir mesafe, gelişme kat ettiler. Ben her birini kutluyor, tebrik ediyorum. Muhakkak içlerinde sporcu evlatlarımız çıkacaktır. Ben şimdiden onlara yaşam döngülerinde başarılar diliyorum. Sizleri de çocuklarınızı gelişim kat etmeleri için yaz futbol okuluna gönderdiğiniz için kutluyor, tebrik ediyorum."ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu