,
Güncel 15.10.2023 23:20:00 0
Oğlundan Sitem Dolu Sözler

Oğlundan Sitem Dolu Sözler

Sosyal medya hesabından Gençler Gücü Spor Kulübünü eleştirdi.

Merhum Kamuran Balkan'ın oğlu Burak Balkan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında babasının rahmetli olmasından sonra  kulübün  başarısız olduğunu  paylaşım yaparak sıkıntıları  dile getirdi. Yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri;

Nazif Kamuran BALKAN.
Babam. 
Gençler gücü Spor Kulübü ile bütünleşmiş bir isim. En alt yaş kategorisinden A takıma kadar her şeyini verdi. Ömrünü verdi.
Vefat edeli 3 seneden fazla oldu. Gençler gücü Spor kulübünün o tarihten itibaren 1 tane başarısı var mı ? Yok. Neden mi ? Çünkü böldüler. Ayrıştırdılar. Küçük bir camia olmasına rağmen her maçında sabit en az 10 renktaş olurdu. Hepsinin elinde büyüdüm desem yeri var. Babam gittiğinde 28 yaşımdaydım. Her yaş kategorisinde forma giydim. Emek verdim. Kaptanlık yaptım. Ter akıttım. Sorarım sizlere. Bu kulüp nereye gidiyor ? En son hangi maçına gittiniz ? En son ilk 11 de forma giyen kaç oyuncuyu tanıyorsunuz ? Bu başarısızlıkların sorumlusu kim ? Başarısızlığın sorumlusu ya da sorumluluları ile ilgili neden eleştiri yapılamıyor ? Tek kelime eden düşman ilan ediliyor ? Söylemidiğimiz şeyleri söylemişiz gibi aktarıyor ? 
Tam 3 senedir tek kelime etmememe rağmen o kadar fazla şey duydum ki. Onca hakkımız yenmesine rağmen sustum ki. Artık susmayacağımı bilmenizi isterim. 
Yazımda bir saygısızlığım olduysa af ola. 
Saygı ve sevgiyle ..
Burak Balkan kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

2

Tır sürücü hayatını kaybetti

3

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

4

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

5

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

6

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

7

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı