,
Güncel 20.05.2022 09:41:00 0
MÜSİAD İnegöl Şubesi TUSAŞ’ı ziyaret etti

MÜSİAD İnegöl Şubesi TUSAŞ’ı ziyaret etti

.

MÜSİAD İnegöl Şubesi ve Gençlik Kurulu Yönetimi Teknoloji Gezileri kapsamında, Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş.’yi (TUSAŞ) ziyaret etti MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu ile Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş.’yi (TUSAŞ) ziyaret etti. TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil tarafından kabul edilen MÜSİAD İnegöl Heyeti, Türkiye’nin savunma sanayiinde geldiği süreci yerinde görme imkânı buldu.  
Üretim alanlarının gezilmesi öncesinde TUSAŞ hakkında Kurumsal İletişim Uzmanı Mustafa Karabaş tarafından sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından TUSAŞ Genel Müdürü  Temel Kotil tarafından MÜSİAD İnegöl Heyetine kurumsal hediye taktimi gerçekleştirildi, akabinde ise MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil’e hediyeler taktim edildi. Ziyaret programı kapsamında TUSAŞ’ın tesislerinde ATAK, GÖKBEY helikopterleri ile, HÜRKUŞ, HÜRJET Uçaklarını, ANKA İnsansın Hava araçlarını, Türkiye Uzay Sanayi Türksat Uydularını yerinde inceleme fırsatı bulan  MÜSİAD İnegöl heyeti, yerli ve milli silahların üretimiyle ilgili bilgi aldı.
 
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil MÜSİAD İnegöl heyetinin ziyareti sırasında şu açıklamalarda bulundu;
TAI ve TUSAŞ birleşerek, TUSAŞ – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. çatısı altında faaliyetlerini genişletmiş, havacılık ve uzay sanayi sistemlerinin geliştirilmesi, modernizasyonu, üretimi, sistem entegrasyonu ve yaşam döngüsü destek süreçlerinde Türkiye'nin teknoloji merkezi konumuna gelmiştir. Havacılık ve uzay sanayisinde küresel ilk yüz oyuncu arasında yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, proje konularına bağlı olarak;
Yapısal Grubu,
Uçak Grubu,
Helikopter Grubu,
İnsansız Hava Aracı (İHA) Sistemleri Grubu,
Uzay Sistemleri Grubu,
Milli Muharip Uçak (MMU) Grubu
olmak üzere altı stratejik iş merkezi bünyesinde örgütlenmiştir. Ayrıca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından tasarlanan/üretilen tüm ürünlerle ilgili olarak entegre lojistik destek hizmeti sağlanmaktadır. Diye konuştu. MÜSİAD İnegöl Heyetinin TUSAŞ yaptıkları ziyaret için teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
 
Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel ise, Faaliyetlerimiz arasında yer alan Teknoloji Gezileri kapsamında Gençlik Kurulumuz ve MÜSİAD Akademi İnegöl’ümüzün girişimleri ile organize edilen TUSAŞ Teknoloji gezimizi verimli bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. İş insanlarımıza bu tür geziler Vizyon katıyor, hedef çiziyor. Şube olarak bu gezileri çok önemsiyor ve her yıl enaz bir Teknoloji gezisi yapmaya çalışıyoruz.  Öncelikle bizleri kabul edip bu gezi için bizleri bu imkanı sunan TUSAŞ Genel Müdürümüz Sn. Temel Kotil’e ve bizlere gezi boyunca eşlik eden TUSAŞ Kurumsal İletişim Uzmanı Sn. Mustafa Karabaş’a Kurumum adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. MÜSİAD İnegöl ve Gençlik Kurulu üyelerimiz ile yaptığımız bu gezi Ülkemizin yarınlarının güvence altında olduğunu bizlere gösterdi. Bu tesiste Çok önemli işler yapılıyor, burada görev alan Yönetim Kurulundan İdari kadroya, Mühendislerinden hizmetlisine kadar herkes Ülkemizin Muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmasında, Ülkemize büyük bir gelir kapısı kazandırılmasında ve Ülkemizin Dünya’da özellikle Savunma Sanayinnde bende varım dedirtme anlamında çok önemli görev alıyorlar. Hepsine Şubem, şehrim ve Ülkem adına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum dedi.
Ziyaret sonrası MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Melih Koşarer’de bu ziyaretin gerçekleşmesinde maddi ve manevi katkıları için Şube Başkanımız Mehmet Döngel ve Ana Kademi Yönetimine teşekkür etmek istiyorum, ayrıca bizlere ev sahipliği yaptıkları için TUSAŞ Genel Müdürü Sn. Temel Kotil ve Kurumsal İletişim Uzmanı Sn. Mustafa Karabaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu gezilerin devam edeceğini belirtmek istiyorum dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

2

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

3

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

4

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

5

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

6

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

7

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu