,
Spor 19.03.2019 09:33:00 0
MÜNÜR KANAR, U16 EKİBİMİZİ AĞIRLADI

MÜNÜR KANAR, U16 EKİBİMİZİ AĞIRLADI

AYRINTILAR>>>

İnegölspor´umuzun Eski Kulüp Başkanı Münür Kanar, eski yönetim kurulu üyemiz işadamı Nurettin Aydemir´in sponsorluğunda U16 oyuncularımıza ve teknik heyetimize yemek verdi.

 

Enver İnegöl köftecisinde verilen yemeğe Eski Kulüp Başkanımız Münür Kanar, eski yönetim kurulu üyelerimiz Nurettin Aydemir, Şaban Gümüş, altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Kani Uçsoy ile Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin katıldı.

 

Yemek sonrası açıklama yapan Eki Kulüp Başkanımız Münür Kanar, şunları söyledi:

"Uzun yıllardır İnegölspor´un altyapısı ile alakalı, futbolcu yetiştirememekle alakalı sıkıntılar bir çok defa gündeme getirilmişti. Bu gün geldiğimiz noktada görüyoruz ki, İnegölspor U16 takımı liginde başarılı sonuçlar elde ediyor. Bu grup içerisinden Türk futboluna çok değerli futbolcular kazandıracağımıza yürekten inanıyorum. Bu doğrultuda bu akşam buradaki yemeğin verilmesine maddi katkıda bulunan eski yöneticilerden Nurettin Aydemir´e, altyapı hocalarımıza ve futbolculara teşekkür ediyorum."

 

Yemeğe sponsor olan eski yöneticilerden işadamı Nurettin Aydemir ise "Ben bildiğiniz gibi daha önce İnegölspor´da başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştum. Bizim dönemimizde altyapıya çok önem veriyorduk. Bugün de ligde başarılı sonuçlar alan U16 takımımıza yemek vermek istedik. İnşallah gelecekte bu kardeşlerimiz A takıma yükselerek futbol yaşantılarını sürdürürler. Biz eski yönetim kurulu üyeleri U16 takımının elde ettiği güzel sonuçlardan dolayı gururluyuz. İnşallah İnegölspor´umuzun altyapısındaki tüm oyuncular gelecekte başta Süper Lig olmak üzere tüm liglerde forma şansı bulur, şehrimizi en iyi şekilde temsil ederler."dedi.

 

Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin ise, "Eski yöneticilerimiz Nurettin Aydemir´e, Şaban Gümüş´e ve Münir Kanar başkanımıza bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Altyapıya eski kulüp başkanı ve yöneticiler tarafından yemek verilmesi, altyapıya verilen önem açısından ve altyapıya dikkat dikkati çekme açısından bizim için çok değerli. Bu açıdan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Sezon başında biz 17 yaş gurubunda bir üste çıkma yolunda hedefimizi koyduk. Bu yolda da emin adımlarla gidiyoruz. Grup 1.´si olduk. Şimdi Türkiye şampiyonası var. İnşallah orada da ilk 3´e girerek, bir üste çıkıp hem para ödülü var hem de daha iyi bir ligde oynayacağız.  U15 ve U16 yaş gurubunda maalesef Türkiye şampiyonası yok. Türkiye şampiyonası olmadığı için burada 1. olmak veya 5. olmanın her hangi bir şeyi yok ama statü gereği ilk 3´te bulunmak bizi gururlandırıyor."ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den