,
Güncel 10.11.2018 15:45:07 0
MÜDÜR ERÇETİN´DEN İGİAD´A ZİYARET

MÜDÜR ERÇETİN´DEN İGİAD´A ZİYARET

İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İnegöl Genç İşadamları Derneği´ni (İGİAD) ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Dernek Başkanı Hakan Özdemir, dernek olarak her konuna İnegöl Emniyetinin yanında olduklarını söyledi.

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, “İnegöl her anlamda güzel bir ilçemiz. Burada en iyi hizmeti vermek için tüm personelimizle çalışıyoruz. Toplumda aktif polisliği benimsiyorum. Makamında oturmaktan ziyade sokakta, alanda vatandaşla el ele kol kola İnegöl´de güvenlik ortamının en iyisini yapmak için hep beraber çalışacağız, mücadele edeceğiz" dedi.

 

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ise, ziyaretten dolayı Müdür Erçetin´e teşekkür ederek, “İnegöl´ün en yaşanılabilir şehir, en güzel şehir, en mutlu şehir olabilmesi adına üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Yeni görev yerinin kendilerine ve İnegöl´ümüze hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özdemir, Müdür Erçetin´i, 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 19.30´da Osmanlı Sarayı Düğün Salonunda düzenleyecekleri, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş´ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşi programına davet etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası