,
Spor 8.11.2018 17:03:36 0
MORAL KAHVALTISI

MORAL KAHVALTISI

Bursa Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Kurtuluşspor´a sponsor olan İnegöl Fink Cafe sahipleri Alpaslan İlhan ve Yasin Sak takıma kahvaltı verdi.

Ligde başarılı sonuçlara imza atan ve çıkışını devam ettiren Kurtuluşspor şampiyonluk yarışında ki iddiasını devam ettiriyor. Kurtuluşspor İlçe derbilerinden 1 galibiyet ve bir beraberlik alarak zirve takibini sürdürdü. Hafta sonu karşılaşacakları Güsuspor maçı öncesinde Bu karşılaşma öncesi kahvaltı sponsoru olan Alpaslan İlhan ve Yasin Sak´a ait olan Fink İnegöl AVM cafede teknik heyet ve futbolculara kahvaltı verdi.

Antrenör Murat Endes Alpaslan İlhan ve Yasin Sak´a teşekkür ederek “Amatör kulüplerin zor şartlarda verdiği mücadele verdiği bu dönemde iş adamlarının desteği çok değerli. Fink İnegöl AVM çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizi en iyi şekilde ağırladılar. Verilen bu desteği boşa çıkartmamak adına bu sezon Süper Amatör Kümede başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fink İnegöl AVM sahiplerinden ve Kurtuluşsporda bir dönem yöneticilikte yapan Alpaslan İlhan düzenledikleri kahvaltıya katılan yöneticiler, futbolcular ve antrenörlere teşekkür etti. İlhan “2018/2019 futbol sezonu Kurtuluşspor´a hayırlı olsun. Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak için teknik heyet ve siz futbolcularımıza güveniyoruz. İyi günde kötü günde her zaman yanınızda olacağız. Hafta sonu karşılaşacağınız Gürsu Belediyespor maçından galibiyetle döneceğinize inanıyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”