,
Güncel 24.09.2018 11:27:17 0
MODEF´E DARBE

MODEF´E DARBE

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han´ın fuar düzenleyeceklerini açıklaması İnegöl mobilya sektöründe şok etkisi yarattı. MODEF mobilya fuarlarına alternatif olarak düzenlenmesi planlanan fuarın, İnegöl mobilya sektörünün dünyaya açılmasınd

İnegöl mobilya sektörü Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han´ın MODEF´e alternatif fuar düzenleyeceklerine dair yaptığı açıklama ile çalkalanıyor.
İnegöl Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası lle Mobilyacılar ve Marangozlar Odası´nın katkıları ile kurulan ve yaklaşık 30 yılda sektörün dünya açılmasında önemli pay sahibi olan MODEF Fuarcılığa alternatif fuar düzenleyeceklerini kaydeden Talha Timur Han, fuarlarda çılgın paralar harcadıklarını belirterek, “Fuarlar bizim İnegöl´ümüzün değeri, ama biz burada hazır 400 metrekare mağazamız var biz fuarlarda 100 metrekare yer alabilmek için yırtınıyoruz ama burada dükkanlarımızın kıymetini bilmiyoruz. Ben üyelerime bunu yemekli toplantı yapmak istiyorum, sizlerinde buna destek vermesini istiyorum.”dedi.
Düzenleyecekleri fuara, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Derneği ve İMOTİM´in de girmesini arzuladıklarını kaydeden Timur Han, “Destek verir vermez bilmiyorum, ama biz bunu İnegöl adına yapmak istiyoruz. Açılış kapanış saati derdimiz yok , fuarı standı yap derdimiz sıkıntımız yok. Sadece telaşesi olmayan müşteriye odaklı bir fuar olmasını istiyoruz. Otelimiz var restoranımız var biz bunları başarabilecek güçteyiz. İnşallah Allah nasip ederse o birlik beraberliği sağlayabilirsek önümüzdeki sene 9. ay olabilir takvime bakmamız lazım.”diye konuştu.

/resimler/2018-9/24/1129556304122.jpg
Timur Han´ın bu açıklamaları MODEF Fuarcılık ortakları İTSO ve Mobilyacılar Odası ile İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği(İMOS)yöneticilerinin şaşkınlığına yol açtı. Modef iştirakçilerinin Timur Han´ın alternatif fuar çıkışına yönelik vereceği cevap merakla bekleniyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

2

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

3

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

4

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

5

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

6

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

7

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti