,
Güncel 11.01.2021 10:54:00 0
Mobilyacılar Odası’ndan Yeni Protokol

Mobilyacılar Odası’ndan Yeni Protokol

Ayrıntılar>>>

İnegöl Mobilyacılar Odası, Kare Yangın Otomasyon Sistemleri ile protokol imzaladı.

2021 YILININ İLK PROTOKOLÜ
Protokol ile ilgili bilgiler veren Oda Başkanı Özcan Ayhan; “Üyelerimizin gıda, akaryakıt, sağlık, eğitim, ajans hizmetlerinden indirimli yararlanması için bir çok firma ile protokoller imzalamıştık. Ekomar AVM, Dört As Petrol, Cihangir Hastanesi, Esentepe Anadolu Hastanesi, Doruk Sağlık Grubu, Bursa Hayat Hastanesi, İlkadım Anaokulu, Uygar Akşam Lisesi, Genç Ajans 2020 yılında protokol imzaladığımız firmalardı. 2021 yılının ilk protokolünü de Kare Yangın Otomasyon Sistemleri ile imzalıyoruz” dedi. 

YANGINLARA DİKKAT
“Ahşap sektöründe kullanılan malzeme ve yarı mamul ürünlerin hepsi kolay alev alabilme özelliğine sahip olması işletmelerde yangın tehlikesini ön plana çıkarmaktadır. Bu nedenle alınması gereken önlemler ve işletmelerimizde yangın önleme bilincinin oluşması son derece önemlidir” diyen Ayhan, üyelerin bu konuda Kare Yangın Otomasyon Sistemleri ile çalışabileceğini; ayrıca anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

%5 VE % 10 İNDİRİM
Merkezi İzmir’de bulunan Kare Yangın Otomasyon Sistemleri’nin İnegöl Şubesi olduklarını aktaran firma sorumlusu Celal Emre Özesen de; “İnegöl Mobilyacılar Odası ile yaptığımız anlaşma gereği İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odasına bağlı üyeler Kare Yangın Otomasyon Sistemleri tarafından yangın söndürme cihazlarında %5, 
Elektronik algılama sistemlerinde ve mekanik söndürme sistemlerinde % 10 indirim alacaklardır. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor