,
Güncel 18.12.2018 11:39:43 0
MOBİLYACILAR SEMİNERLERE İLGİSİZ

MOBİLYACILAR SEMİNERLERE İLGİSİZ

İnegöllü mobilyacılara yönelik, Mobilyacılar Odası tarafından geçtiğimiz günlerde KOSGEB 2019 yılı desteklemeleri ile ilgili eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen seminere mobilyacıların ilgi göstermediği görüldü.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, "Bir süre önce Bursa´da açılan KOSGEB Bursa Uludağ Şubesi´ne İnegöl firmaları bağlanmıştır. İnegöl Mobilyacılar Odası olarak  12 Aralık çarşamba gecesi Saat 19,30 da Sani Konukoğlu Toplantı Salonunda KOSGEB Uludağ Müdürü Hüseyin Mumcu´nun katılımı ile seminer düzenledik. Seminerimizde bir süre önce Bursa´da açılan KOSGEB Bursa Uludağ Müdürlüğü´ne bağlanan İnegöl firmalarımıza KOSGEB tarafından bu güne kadar verilen destekler ve 2019 yılı içinde açılacak destekler hakkında bilgilendirme yapıldı. KOSGEB Uludağ Müdürü Hüseyin Mumcu tarafından hazırlanan seminer programı seminere katılan firma yetkilileri tarafından dikkatli bir şekilde takip edildi" dedi.

Mobilyacıların seminerlere katılmamalarından dolayı üzüntü duyduğunu belirten Ayhan, "Duyarsızlık üzüntü veriyor. Oda olarak tamamen esnaflarımızın gelişimi adına seminer programları organize ediyor ve esnaflarımızı davet ediyoruz. Yapılan davetlerimizi dikkate alarak katılım sağlayan İnegöl Mobilyacılarımıza çok teşekkür ederim. Oda olarak esnaflarımızın gelişmesi açısından belli aralılarla  mesleki anlamda bilgilendirme seminerleri yapmaya devam edeceğiz. İnşallah sonraki seminerlerimize katılım daha fazla olur diye ümit ediyorum" dedi.

Seminer sonunda  Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan tarafından, KOSGEB Uludağ Müdürü Hüseyin Mumcu´ya İnegöl Mobilya Tarihi kitabı takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi