,
Güncel 9.04.2018 10:21:06 0
MOBİLYA BAYRAMI

MOBİLYA BAYRAMI

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Partili yöneticilerle birlikte 39. MODEF fuarını ziyaret etti. Esnafla görüşüp fuara ilişkin görüşlerini alan Taban, yeni sezonda bu fuarın etkisiyle mobilyacıların bereketli bir yaz geçirmesi temennisinde bulundu.

İnegöl, geçtiğimiz hafta mobilya şölenine tanık oldu. Bu yıl 39´uncu kez gerçekleştirilen MODEF fuar, yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçisini ağırlarken, fuar heyecanı tüm şehirde hissedildi. İnegöl´ün lokomotif sektörü olan mobilyanın vitrine çıktığı fuarda, Belediye Başkanı Alper Taban´da mobilyacı esnafını yalnız bırakmadı.

STANTLARI GEZİP MOBİYACILARLA BULUŞTU
Başkan Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile bazı meclis üyelerinin katılımıyla MODEF Fuarını ziyaret etti. Stantları tek tek gezerek fuara ilişkin mobilyacıların düşüncelerini soran Taban, yaz sezonuna girilen bu günlerde mobilyacılara hayırlı ve bereketli bir sezon temennisinde bulundu.

/resimler/2018-4/9/1024180535641.jpg

MOBİLYA BAYRAMI
Fuar ziyaretine ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Taban, İnegöl Mobilyasının vitrine çıktığı önemli bir haftanın bugün itibariyle sonlandığını ifade etti. Salı günü başlayan fuarın Pazar günü son bulduğunu kaydeden Taban, “MODEF fuarları şehrimiz için bayram havasında geçen haftalar. Burada sadece mobilyalarımızı da sergilemiyoruz, aynı zamanda şehrimizin tanıtımı anlamında da bu fuar önemli bir argüman. Ben buradaki başarının oluşmasında büyük gayret ve çabaları olan mobilyacı esnaflarımıza, sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimiz 1 haftalık mobilya şöleninin alnının akıyla tamamladı. İnşallah gelecekte yeni fuar alanının da yapılmasıyla birlikte İnegöl çok daha güzel fuarlara imza atacaktır” dedi.

Mobilyacıların fuardan memnun kaldıklarını da dile getiren Taban, “Sanayicimiz bu fuarı çok güzel değerlendirdi ve sonucundan da memnunlar. Yaptığımız ikili görüşmelerde kendileri bu memnuniyetlerini ifade ettiler. Bizler de bu durumdan mutlu olduk. İnşallah yaz sezonu fuarın da etkisiyle bereketli ve hayırlı geçecektir. Ben de şimdiden tüm mobilyacılarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası