,
Güncel 6.11.2019 17:04:00 0
MOBİL PTT HİZMETE BAŞLADI

MOBİL PTT HİZMETE BAŞLADI

Ayrıntılar>>>

Baykoca (TOKİ) Mahallesinde PTT binasının olmaması nedeniyle yaşlılık ve emeklilik maaşlarını alan vatandaşlara mobil araçla hizmet verilmeye başlandı.

Baykoca (TOKİ) Mahallesinde PTT binasının olmaması ve şehre uzak olması nedeniyle yaşlılık ve emeklilik maaşlarını alan vatandaşlara mobil araçla hizmet verilmeye başlandı. PTT Şubesinin olmadığı Baykoca (TOKİ) mahallesinde yaşlılık ve emekli maaşı alan vatandaşlar İnegöl merkezine gidip gelmekte sorun yaşayınca Baykoca Mahallesine PTT şubesi açılması istendi. Vatandaşların yoğun istekleri üzerine Baykoca Mahallesine PTT şubesi açamayan Genel Merkez çözümü mobil hizmette buldu.  Yeniden şube açmak yerine mobil PTT uygulamasını devreye sokan İnegöl PTT müdürlüğü haftada sadece Pazartesi günleri olmak şartı ile Baykoca mahallesinde ki yaşlılara ve engellilere ve tüm vatandaşlara bu konuda hizmet vermeye başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Baykoca Mahallesi Muhtarı Mustafa Akkan; “PTT Şubesi açmak için mahallemizde yer bulamayan PTT müdürümüz Celal bey bizlerin hizmetine mobil şube göndermiş. Kendisine teşekkür ederiz. TOKİ AVM yanına gezici mobil PTT Şubesi gelmiştir. Her pazartesi 10.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Maaş çekme, para, posta, kargo, havale gönderme, elektrik, doğalgaz, su fatura ödeme, kredi kartı para çekme-yatırma gibi PTT şubesinde yapılan bütün işlemler yapılmaktadır. Sürekli gelebilmesi için daha fazla işlem yapılması gerekiyor. İlginizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

2

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

3

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

4

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

5

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

6

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

7

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti