,
Spor 10.10.2019 12:12:00 0
MİLLİ TAKIMDA BÜYÜK BAŞARI

MİLLİ TAKIMDA BÜYÜK BAŞARI

Ayrıntılar>>>

2019 Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı adına yarışan İnegöl Belediyesi DOSTUM sporcuları İbrahim Dinçer ve Kerem Dinçer’in başarılı performansı, Ay Yıldızlı takımımızı 32 takım arasında 9’unculuğa taşıdı.

4 etaptan oluşan 2019 Dünya Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonasının final etabı tamamlandı. Almanya’nın Frankfurt’a bağlı Wasserkuppe uçuş bölgesinde düzenlenen Pgawc Final etabında, ülkemizi Türk milli takımı olarak İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcuları İbrahim Dinçer ve Kerem Dinçer ile birlikte Bursa Nilüfer Belediyespor sporcusu Erol Aslantaş ve Adana bölgesinden Burçak Usanmaz temsil etti.

Bu yıl 4 etaptan oluşan World Cup, Türkiye’de Alanya etabı ile başlamıştı. Ardından Kazakistan ve Güney Kore etapları ile devam eden şampiyonada, 27 ülke 32 takımla yarıştı. Zorlu hava şartlarında yapılan final etabında, DOSTUM sporcuları İbrahim Dinçer ve oğlu Kerem Dinçer, başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Baba-oğul Ay Yıldızlı formayla elde ettikleri başarılar neticesinde Türkiye Milli Takımının şampiyonayı 32 takım arasında 9. sırada tamamlamasında büyük pay sahibi oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
1

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

2

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı

3

İnegöl'de kural ihlali yapanlara anında müdahale

4

Nisan ayı İnegöl AVM’de dolu dolu geçiyor

5

MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

6

Yeniceköy Birlik ve Dayanışma Derneği Kuruldu

7

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti