,
Güncel 10.01.2022 11:21:00 0
Mevcut başkan Erhan Güven tekrar seçildi

Mevcut başkan Erhan Güven tekrar seçildi

.

İnegöl'de oda seçimleri devam ediyor. Belirlenen günlerde odalar seçimleri gerçekleştiriyor. İnegöl Berberler ve Kuaförler odası'da kongresini yaptı. Kongre saygı duruşu ve istikal marşının okunmasının ardından odanın gelir gider tablosu ve bilançoları ayrı ayrı okunarak ibraz edildi. 

Tek listeyle gidilen seçimlerde 28 yıldır görev yapan Erhan Güven tekrar başkanlığa getirildi. Kongre sonunda bir konuşma yapan Oda Başkanı Erhan Güven şunları söyledi. Öncelikle tekrar bizlere görevi laik bulduğunuz için tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten İnegöl'de üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 21 yıl önce aldığımız kararla Pazar günü erkek berberlerimiz Salı günleri ise kadın Kuaförlerimiz kapalı. Bunlara üyelerimiz her birlikte uyarak güzel bir başarıya imza attılar. Türkiye'nin farklı noktalarından bizleri arayarak bu nasıl başardığımız soruyorlar. Bunu kararlı bir şekilde uygulanan Belediye Başkanlarımıza, Zabıta müdürlüğümüze ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimiz bizler için değerli ve aynı eşit şekilde davranıyoruz hiç bir üyemizin hakkını bir başkasına yedirmeyiz. Bazen aksaklılar oluyor ama benim telefonum 24 saat açık hangi üyemizin bir sıkıntısı varsa elimizden geldiği kadarıyla çözmeye çalışıyoruz. Şimdi üyelerimizden gelen bazı talepler var pandemi sonrası akşam saatlerinde kimse olmuyor. Bizlerde kongre sonrası sizlerle yapacağımız görüşmeler neticesinde bundan sonra yaz  ve kış saat uygulamasına gideceğiz. Hem burada önemli ölçüde tasarrufta sağlayacağız. Ben tekrar bizlere verdiğiniz güvenden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

Kongreye katılan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu ise kongrenin hayırlı olmasını dileyerek yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi. 

Konuşmaların ardından Üyeler oylarını kullandı. İnegöl Berberler ve Kuaförler odasın yeni yönetimi ise şu isimlerde oluştu. Başkan Erhan Güven, yönetim kurulu üyeleri Muharrem Üçkardeş, Binali Günaltay, İsmail Dügen, Murat Güngör, Egin Eser ve Hülya Hatice Terkenli. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Korkmaz ailesinin acı günü

2

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

3

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

4

Yangın Kontrol Altına Alındı

5

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

6

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

7

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı