,
Güncel 19.10.2019 15:22:00 0
MEHMETÇİĞE MEKTUP

MEHMETÇİĞE MEKTUP

Ayrıntılar>>>

İshakpaşa İlkokulunda okuyan öğrenciler Mehmetçiğe destek ve moral vermek amacıyla Al beyazlı bayrağımızın renklerinden kıyafetler giyerek, Suriye´nin kuzeyinde görev yapan Mehmetçiklerimize mektup yazdı. Yazdıkları mektupları okul bahçesinde sıra ile okuyan öğrenciler duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Barış pınar harekatının başlamasıyla birlikte Türkiye´nin her yerinde Mehmetçiğimize destek ve moral vermek için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İnegöl´de bulunan İshakpaşa İlkokulunda okuyan minik öğrenciler evlerinde yazdıkları mektupları, bayrağımızın renkleri olan Kırmızı, Beyaz kıyafetler giyerek toplandıkları okul bahçesinde askerlerimize yazdıkları mektupları okuyup toplu halde Mehmetçiklerimize selam verip hep birlikte Barış Pınar hareketinde ordumuzun yanındayız diyerek bağırarak destek verdiler. Öğrenciler yaptıkları anlamlı etkinlikte ortaya güzel renkli görüntüler çıkartırken, duygu dolu anların yaşanmasını sağladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İshakpaşa İlkokulu müdürü Ömer Ankıt şunları söyledi; “İshakpaşa İlkokulu olarak bizler milli birlik ve beraberliğimizin sağlanması, bölgemize huzur ve barış getirmek için barış pınarı harekatında yer alan Mehmetçiğimize destek amacı ile bugün tüm okul kırmızı beyaz giyiniyoruz. Ay yıldızlığı bayrağımızın sonsuza denk dalgalanması ve yok olan insanlık onurunu kurtarmak için mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.

Toplumda barış ve huzurun teminatı milli birlik ve beraberlik his ve fikirleridir. İnsanların bir arada yaşamasını mümkün kılan değerler, eğitim ve öğretimle kazanılmaktadır. Bir ülkede eğitim ve öğretime verilen önem ve değer birlik ve beraberliğe verilen önem ve değer anlamına gelmektedir.

Geçmişten günümüze Türk milleti olarak ve kurduğumuz devletler bakımından adalet için çalışıp birlik ve beraberlik kurmak amacıyla da hareket etmişizdir. Bu nedenle adalete, iyiliğe ve doğruluğa önem veren toplum olarak dünyada tanınırız. İshakpaşa İlkokulundan Kahraman Mehmetçiğimize selam olsun.” İfadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu