,
Güncel 22.10.2018 15:15:18 0
MARKA BELEDİYECİLİK

MARKA BELEDİYECİLİK

AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda AB Karma Parlamento Komisyon Başkanı olan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel´in MTTB Bursa ve İnegöl Şube Başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Baş

AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyon Başkanı olan MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, beraberindeki Milli Türk Talebi Birliği Bursa Şubesi Başkanı Samet Enes Öztürk ve Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ MARKA BELEDİYECİLİK
Bugün 11.00´da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili, Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyon Başkanı ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, “Bugün İnegöl Belediyemizdeyiz. Sayın Başkanımız Alper Taban bizleri ağırladı sağ olsun. Burası birçok anlamda önemli bir şehir. Mobilyasıyla tanınıyor. Mobilyanın Başkenti olarak ifade ediliyor Türkiye´mizde. Yapılan hizmetleri de gelirken gördük, İnegöl´ümüze bir İnegöl daha eklenmiş, bir o kadar daha güzelleştirmiş. İnşallah hizmetlerinin devamını diliyorum. AK Parti iktidarı olarak ülkemizde hükümet olarak yaptığımız icraatları yerel yönetimlerde de devam ettiriyoruz. Zaten AK Parti Belediyeciliği marka belediyecilik. Başkanımıza da bu markaya değer kattığı için teşekkür ederiz” dedi.

GELECEK, GENÇLERLE DAHA GÜZEL BİR KONTAYA GELECEK
Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Çok kıymetli Milletvekilimizin ve Milli Türk Talebe Birliği´nin değerli Başkanlarının ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çok teşekkür ediyorum Milletvekilimiz yoğun temposu arasında bizlere de ziyarette bulundular. İfadeleri için de teşekkür ediyorum. Kendileri MTTB Genel Başkanlığını da yürütmekte aynı zamanda. Bizler de şehrimiz için üretmeye devam ediyoruz. Milletvekillerimiz genel manada ülkemizin büyümesi için kalkınması için istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için hizmete devam ediyorlar. Gençlerimizi önemsedikleri için de teşekkür ediyorum. Kaldı ki gelecek onlarla inşallah daha güzel bir noktaya gelecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyarette karşılıklı hediye takdimleri de gerçekleştirildi.

/resimler/2018-10/22/1517008499796.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu