,
Spor 13.06.2020 13:39:00 0
LUNO TEKSTİL’DEN KULÜBÜMÜZE MASKE DESTEĞİ

LUNO TEKSTİL’DEN KULÜBÜMÜZE MASKE DESTEĞİ

Ayrıntılar>>>

Bursa Demirtaş'ta faaliyet gösteren Luno Tekstil firma yetkilisi Barış Levent, kulübümüze özel temalı yıkanabilir maske bağışında bulundu.

Beşiktaş, Bursaspor, Karşıyaka ve Bayern Münih gibi birçok takıma maske üretimi yapan Luno Tekstil firma yetkilisi Barış Levent ile Bedirhan Alat kulübümüzü ziyaret ederek Kulüp Başkanımız Münür Kanar ve yönetim kurulumuza maskeleri takdim etti. Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise Barış Levent’a takım formamızı hediye etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Münür Kanar, şunları söyledi:
“Öncelikle Luno Tekstil firma yetkilisi Barış Levent ile maskelerin bize ulaşmasına vesile olan Bedirhan Alat kardeşimize teşekkür ediyorum. Özel üretim maskeleri sağ olsunlar kulübümüze maddi destek sağlanması için bağışladılar. Gerçekten harika tasarımlar olmuş. Kulübümüze yakışır orijinal baskılı ve yıkanabilir maskelerimiz yakında satışa sunulacaktır. Ben tekrar Luno Tekstil firma yetkilisi Barış Levent ile Bedirhan Alat kardeşimize teşekkür ediyorum.”


Luno Tekstil firma yetkilisi Barış Levent ise “Bedirhan Alat ve Özdemir Ulukan kardeşimiz firmamıza ulaşarak, İnegölspor için yıkanabilir maske üretmemiz için ricada bulundu. Bizde firma olarak bu talebi kabul ettik ve özel üretim maskelerini üretmeye başladık. Bugün bir bölümünü Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna teslim ettik. İnşallah bu maskeler satılarak İnegölspor’a maddi destek sağlanacak. Ben İnegölspor’a 1.Lig yolunda başarılar diliyorum.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası